Rijkaard szívesen túlórázna

CSILLAG IMRE, GALAMBOS PÉTERCSILLAG IMRE, GALAMBOS PÉTER
Vágólapra másolva!
2004.04.19. 20:44
Címkék
Már 15 bajnoki óta veretlen a Barcelona! A katalánok vasárnap késő este a Málagát lépték le bő félóra alatt, s ezzel azt a fegyvertényt is elkönyvelhették, hogy a madridi öszecsapás "előestéjén" immár közvetlenül a Real Madrid mögött állnak.
Emlékezhetünk, késő ősszel, a barcelonai rangadó után volt tíz hely is a két rivális között. "Jó formában vagyunk, ha a bajnokság még három hónapig tartana, megnyernénk" – értékelte a tendenciát Frank Rijkaard vezetőedző, aki talán a nyári Eb-t is feláldozná az érdekes kísérlet kedvéért.

Javier Saviola kezdte a gólgyártást a barcelonai éjszakában
Javier Saviola kezdte a gólgyártást a barcelonai éjszakában
Javier Saviola kezdte a gólgyártást a barcelonai éjszakában
Rafa Benítez, a listavezető Valencia szakvezetője feltehetően megbánta, hogy legutóbb kicsúszott a száján a "bajnoki cím" kifejezés, mert tanítványai csak vért izzadva mentettek pontot otthon a Real Sociedad ellen. "Megmutattuk, mit ér a küzdőszellem. Ez a szurkolóknak is jelzés, hogy sohase pártoljanak el tőlünk" – így Benítez.
Miután a Murcia kikapott a kilenc meccs után először diadalmaskodó Betistől, biztossá vált a kiesése. John Toshack mostantól azon izgulhat, hogy társulata ne omoljon össze végleg, mert könnyen a liga történetének legrosszabb együttesei közé kerülhet.

Szavazás

Ki nyeri a spanyol bajnokságot?

---- S ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik