Átigazolásgyűjtő
2014.01.05. 16:57

NB II: Simek Péter fél évre ír alá a Kisvárdához

A Nemzeti Sport információja szerint Simek Péter féléves szerződést köt a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárdával. Mint tegnap beszámoltunk róla, Révész Attila, a Kisvárda vezetőedzője úgy nyilatkozott, szóban megállapodott a legutóbb a REAC-ban futballozó Simekkel, és úgy tudjuk, egyelőre fél évre kötelezi el magát a január végén 34. születésnapját ünneplő játékos a klubhoz, de elképzelhető, hogy hosszabb távon is marad.
Átigazolásgyűjtő
2014.01.05. 15:47

Törökország: a Konyasporban köt ki a volt Arsenal- és Barca-játékos

A 32 éves, 64-szeres fehérorosz válogatott Alekszandr Hleb a török Szuperliga 13. helyén szerénykedő Konyaspor labdarúgócsapatában folytatja pályafutását – adta hírül a Haber Konya. A Konyaspor az Antalyaspor és a francia Nantes elől vitte el a korábban többek között a Stuttgartban, az Arsenalban és a Barcelonában is megfordult játékost. A „vándormadár” Hleb a fehérorosz, a német, az angol, a spanyol, illetve az orosz első liga után egy hatodik európai ország élvonalbeli bajnokságát járja meg. Hleb szabadon igazolható volt, miután szerződése lejárt a BATE-nál.
Átigazolásgyűjtő
2014.01.02. 09:54

Honvéd: Vécsei a kispestiekkel kezdi a felkészülést

Minden bizonnyal a Budapest Honvédnál kezdi a téli felkészülést Vécsei Bálint, az együttes 20 esztendős középpályása, aki decemberben próbajátékon járt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is érdekelt török Galatasaraynál. A korosztályos válogatott játékos mellett a korábban Angliában légióskodó Kovács János is jelen lehet az első edzésen január 13-án.