E-sport: hibátlan hétvégét zárt, és élre állt az MTK

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2021.05.22. 22:04
null
Mindkét mérkőzést Batik döntötte el az MTK javára
Hibátlan hétvégét zárt az MTK Budapest esport csapata a Magyar Pro Clubs bajnokságban – számolt be a liga hírlevele.

 

 

Május 16-án a tavalyi ezüstérmes HELL Honvéd mellett az aktuális listavezető Puskás Akadémia eSport igyekezett megnehezíteni a negyedik helyet elfoglaló MTK dolgát a Magyar Pro Clubs Bajnokságban (HPCL). Ám nem sok sikerrel...

HELL Honvéd–MTK Budapest esport 01

A fővárosi együttesek rangadóján a 85. percben dőlt el a három pont sorsa, miután a vendégek egy ellentámadást tudtak gólra váltani Batik Gergő révén. A szélső őrzőit és a kapujából kilépő hálóőrt is becsapta remekül időzített irányváltásával, így remek szögből lőhetett.

MTK Budapest esport–Puskás Akadémia eSport 2–1

Az előző évad gyengébb eredményét követően komoly vérfrissítésen esett át a felcsúti együttes, aminek köszönhetően a fordulót megelőzően veretlenül vezették a pontvadászatot.

A kockázatot kerülő felek összecsapásán az első játékrész hosszabbításában a vendégek szerezték meg a vezetést, miután értékesítették a javukra megítélt büntetőt. Támadójuk középre helyezte lövését, ami a vetődő Bíró lábai mellett a kapuban landolt.

A térfélcserét követően kezdte átvenni az irányítást az MTK gárdája, amely a 69. percben tetőzött, hiszen Kiss révén sikerült betalálniuk. A végeredményt ismét Batik Gergő állította be a találkozó hajrában. Az ellenfél térfelén megszerzett labdát hamar eljuttatták a hazai középpályások Batikig, aki a rövid sarkot célozva lőtt a hálóba (2–1).

A hat megszerzett pontnak köszönhetően átvette az MTK a vezetést a tabellán.

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik