Eurofutball: a volt Vidi-csatár gólt lőtt, Graszlék fordítottak

Vágólapra másolva!
2012.12.15. 23:32
Mindkét magyar érdekeltségű csapat, az Omonia és a Nea Szalamisz is győzött a ciprusi labdarúgó-bajnokság 14. fordulójának szombati játéknapján.

Az Omonia idegenben győzte le 3–0-ra az Ajia Napát, az első gólt a volt ferencvárosi Andre Schembri, a másodikat a Videotontól igazolt André Alves szerezte. A brazil támadóhoz hasonlóan a korábbi magyar válogatott Leandro is végigjátszotta a meccset a zöldeknél.

A Graszl Károlyt végig a soraiban tudó Nea Szalamisz kétgólos hátrányt fordított meg az Olympiakosz Nicosia ellen az első félidő hajrájában, és 3–2-re győzött. A győztes csapat ezúttal sérülés miatt nem számíthatott magyar kapusára, Kovács Zoltánra, aki – a bajnokság tizenkét további játékosához hasonlóan – egyetlen percet sem mulasztott az első 13 fordulóban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
BELGIUM. Bodor Boldizsár csapata, a Beerschot 1–0-ra kikapott a Charleroi-tól, a magyar légiós nem lépett pályára. A jó passzban lévő Standard sorozatban negyedszer nyert. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
AUSZTRIA. Sáfár Szabolcs csapata, az Innsbruck – soraiban a magyar kapussal – az Admira 3–1-es legyőzésével véget vetett ötfordulónyi nyeretlenségének, de így is az utolsó helyen várja az új évet. A Salzburg hetet vágott a Mattersburgnak. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
PORTUGÁLIA. A Marítimo ráijesztett a Benficára, de aztán a lisszaboniak Óscar Cardozo mesterhármasára alapozva fordítottak, és 4–1-re nyertek. Igaz, Cardozo és a lisszaboniak második – büntetőből született – gólja előtt a vendégek emberhátrányba kerültek. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. Egymás után másodszor is csak döntetlenre futotta a Besiktas erejéből. Vasárnap Galata–Fener derbi. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. Az éllovas Hapoel Tel-Aviv egymás után a második döntetlenjét játszotta, hétfőn ponthátránnyal csúszhat a második helyre. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik