Két dudás egy csárdában

Sinkovics Gábor, Havasréti BélaSinkovics Gábor, Havasréti Béla
Vágólapra másolva!
2005.11.22. 22:20
Címkék
A Győri ETO FC tulajdonosa, Tarsoly Csaba döntött: megállapodott Csank Jánossal, aki 2006. január 1-jétől lesz a győri labdarúgócsapat vezetőedzője, míg az eddigi szakvezető, Reszeli Soós István szakmai igazgatóként dolgozik tovább a klubnál.
Csank János: Én döntök!

Tarsoly Csaba klubtulajdonos eddig újra és újra azt nyilatkozta: bízik Reszeli Soós Istvánban, és esze ágában sincs edzőt cserélni. Tartott mindez mostanáig, hiszen immár hivatalos, hogy január 1-jétől Csank János irányítja a győri zöld-fehéreket. A mester legutóbb Sopronban dolgozott, s most itt a legújabb feladat : sikerre vezetni a válságban lévő, s hazai szinten igencsak erős játékoskeretű Győrt – addig is ő lesz az ETO vezérszurkolója.

– Megvan a programja az elkövetkező hetekre: követni mindenhová a Győrt, hogy minél tökéletesebb képet kapjon a csapatról.
– Természetesen megnézem majd a három hátralévő mecscset, amelyek igencsak nehéznek ígérkeznek az ETO számára. Az őszi idényben négyszer láttam az együttest játszani, ebből egyszer egészen közelről, a soproni kispadról. Akkor a Győr győzött kettő egyre. Bevallom, nem hittem volna, hogy még ebben az évadban átülök a győ-riek kispadjára.

Csank János az az edzô, aki szigorával képes megnevelni a játékosokat
Csank János az az edzô, aki szigorával képes megnevelni a játékosokat
Mirkó István
Csank János az az edzô, aki szigorával képes megnevelni a játékosokat
– Öntől egyértelműen azt várja Tarsoly Csaba, hogy ismét az élmezőnybe vezesse a Győrt.
– Azért várjunk még az esélylatolgatással, hiszen sok múlik azon, miként szerepel a gárda az előttünk álló három találkozón. De… Maradjunk annyiban, hogy én mindig, mindenhol győzelemre játszom, szeretnék bajnoki címet ünnepelni, aztán vagy sikerül, vagy nem.

– Volt valamiféle kérése a játékoskerettel kapcsolatban? Azért kérdem, mert ez mindig is jellemző volt önre, szerette dolgos iparosokkal feltölteni a keretet, akik képesek végigrobotolni a találkozókat.
– Tarsoly Csabával abban maradtunk a tárgyalásokon, hogy legyen a Győr kemény, sokat futó, harcos csapat. A télen várhatóan jelentős változások lesznek a játékoskeretben, és persze elhangzottak nevek, kikkel lehetne erősíteni, de még korai erről beszélni.

– Sajátságos szituációba kerül: egy edzőkolléga lesz a főnöke. Reszeli Soós Istvánnal nem lesznek vitáik?
– Reszeli Soós István menedzserként dolgozik tovább, a csapat és az ezzel járó felelősség viszont az enyém. Nem lehet semmiféle vita, én döntök! ---- R ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik