A klubok megegyeztek, de a játékos nem akar az FTC-be jönni – sajtóhír

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.23. 13:47
null
Giorgi Arabidze nem akar az FTC-be szerződni (Fotó: Geo Team/Instagram)
A grúz labdarúgással foglalkozó Geo Team nevű oldal információi szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC ajánlatot tett a Torpedo Kutaiszi négyszeres válogatott középpályásáért, Giorgi Arabidzéért, ám a lap úgy tudja, hiába egyeztek meg a klubok, a labdarúgó nem akar a magyar csapat játékosa lenni.

A portál még szerdán számolt be róla, hogy az FTC ajánlatot tett a Torpedo Kutaiszinek a 26 éves középpályásért, Giorgi Arabidzéért, akit már télen is szerződtetni akart, ám a lap később azt írta, hogy hiába egyeztek meg a klubok egymással, Arabidze nem akar a Ferencváros játékosa lenni, s visszautasította az ajánlatot.

A 26 éves Arabidze a grúz Lokomotiv Tbilisziben nevelkedett, majd megfordult az ukrán Sahtar Doneck második csapatánál, több alkalommal a portugál Nacionalnál, a török Adanaspornál, az orosz Rotor Volgogradnál és a grúz Szamtrediánál is. A Torpedo Kutaiszit 2022 januárja óta erősíti, azóta a csapat színeiben 76 meccsen 26 gólig és 17 gólpasszig jutott.

Arabidze a grúz válogatottban eddig négyszer lépett pályára, s három gólt szerzett, de nincs ott Willy Sagnol Európa-bajnokságra nevezett keretében. 

A hír kapcsán kerestük a Ferencvárost, a klub azonban továbbra sem kommentál sajtóhíreket.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik