Hozzávalók:
1 csésze quinoa
teljes kiőrlésű tortillalap
humusz
saláta
csicseriborsó (konzerv)
vörösbab (konzerv)
saláta
1 csésze főtt sütőtök
Elkészítés:
A quinoát alaposan megmossuk, és kétszeres mennyiségű vízben puhára főzzük. Villával fellazítjuk és félretesszük hűlni. A tortillalapokat kicsit megpirítjuk, majd megkenjük humusszal, beletesszük a quinoát, a salátaleveleket, a csicseriborsót, vörösbabot és a kockára vágott sütőtököt és feltekerjük. A wrapot bármilyen zöldséggel megtölthetjük.
Miért ajánljuk?
Ez a zöldséges-quinoás wrap nagyon sok fehérjét és jó minőségű szénhidrátot tartalmaz. Hosszan tartó energiát biztosít egy edzés során. A zöldségek pedig tele vannak rosttal, ezáltal segítik az emésztést.