Chelsea: az edző ultimátuma, csak akkor jön, ha a sztár is?

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 14:42
Egybehangzó angol lapértesülések szerint a Chelsea vezetősége szívesen látná a kispadon a chilei labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát, Jorge Sampaolit. Az argentinnal állítólag már egyeztetett is, a tréner pedig ultimátumot adott.

José Mourinho távozása után Guus Hiddink vette át a londoniak irányítását, ám a holland edzővel csak az idény végéig számol a londoni klub vezetősége, utána nagy valószínűséggel újra változás várható a kispadon.

Mint arról beszámoltunk, állítólag az első számú kiszemelt a Chelsea-nél jelenleg Jorge Sampaoli, a chilei válogatott szövetségi kapitánya.

A Don Balón beszámolója szerint a szakember már egyeztetett is az angol csapattal, és elmondta, szívesen vállalja a munkát, de van egy feltétele: Roman Abramovicséknak meg kell szerezniük az Arsenal klasszisát, Alexis Sánchezt.

Sampaoli ennyi erővel akár Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi megszerzését is kitűzhette volna célul, hiszen egyelőre lehetetlennek tűnik, hogy az Arsenal a riválishoz elengedi egyik legjobb futballistáját.

Mindenesetre a Chelsea vezetői állítólag nem mondtak nemet az argentin edző kérésére…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik