Az biztos, hogy a Paris Saint-Germainnél nagy változások lesznek a nyáron, és az is várható, hogy több új játékos érkezik. Az igazán nagy kérdés azonban az, vajon a következő idényt is a francia fővárosban kezdi-e Neymar.

A franciák úgy tudják, a PSG azzal a feltétellel döntött Neymar elengedéséről, hogy csak abban az esetben távozhat a brazil támadó, ha legalább annyit kapnak érte, mint amennyit adtak.

Ez ugye 222 millió eurót jelent, amit Európában nem valószínű, hogy bármely csapat kifizetne.

A brazil Globo Esporte beszámolója szerint azonban a Barcelona így is tehet egy olyan ajánlatot, amire a párizsiak rábólintanak.

Neymar visszatér Barcelonába? (Fotó: AFP)

Állítólag ugyanis a katalánok hajlandóak lennének 100 millió eurót átutalni a PSG-nek, mellé pedig akár három labdarúgót is megkapnának a franciák a „csomag” részeként.

A Barcelona akár Samuel Umtitit, Ousmane Dembélét és Ivan Rakiticet is beáldozhatja, hogy visszaszerezze Neymart.

A brazilok szerint a támadó azonnal visszatérne Spanyolországba, amint csak lehet, a párizsi kaland ugyanis nem pont úgy sült el eddig, ahogy tervezte. A kluboknak azonban még bőven van (volna) min egyezkedniük.

Egyetlen dolog biztos: amíg nem rendeződik Neymar bírósági ügye, addig egyik együttes vezetősége sem hajlandó tárgyalóasztalhoz ülni.