Az AS szerint ma kirúgják Luxemburgót

Vágólapra másolva!
2005.12.04. 14:10
Címkék
Az AS című spanyol sportnapilap internetes oldalának információja szerint a Real Madridnál ma este bejelentik Vanderlei Luxemburgo vezetőedző menesztését. Az újság úgy értesült, hogy Emilio Butragueno alelnök és Arrigo Sacchi sportigazgató eldöntötték: felbontják a brazil szakember szerződését.
Vanderlei Luxemburgo: eddig tartott?
Vanderlei Luxemburgo: eddig tartott?
Vanderlei Luxemburgo: eddig tartott?
Vanderlei Luxemburgo: eddig tartott?
A Real Madrid labdarúgóklub igazgatóságának ma reggeli ülésén eldőlt, hogy ma este menesztik Vanderlei Luxemburgót, a királyi gárda vezetőedzőjét. Ezt az AS című spanyol sportlap írta internetes kiadásában. A klub vezetői szerint a patinás egyesület számára ez lesz a legjobb megoldás.

Mivel a Realnál egyelőre nem gondoskodtak a brazil szakvezető utódlásáról, az AS az új vezetőedző kinevezéséig Lopez Caro veszi át a szakmai munka irányítását.

A Real Madrid jelen pillanatban a negyedik helyen áll a bajnookságban, ám a teljesítménye rendkívül hullámzó, és általában szenvedte vívja ki a győzelmeit. Így történt szombaton is, amikor a királyi gárda Ronaldo 18. percben szerzett góljával győzte le Getafét.

A Real a bajnokságban a Celta Vigo és az Espanyol, míg a Bajnokok Ligájában a Lyontól kapott ki 3-0-ra. Októberben úgy tűnt, hogy a blancók szerencséje megfordult, hiszen jól szerepeltek minden fronton, ám jött a Barcelona elleni 3-0-s vereség a Bernabéu-stadionban, majd a Lyon elleni 1-1 szintén hazai pályán.

A Luxemburgo-csapat ezzel párhuzamosan többször is csapnivalóan játszott, ennek legújabb példája a szombati bajnoki meccsen látott produkció volt.

AZ NSO AJÁNLJA:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik