NB II: bemutatkozhat a Békéscsaba új szerzeménye

Az ősszel kölcsönben Ajkán szereplő Tóth Péter a tavaszi szezont a labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba együttesében tölti, szintúgy kölcsönben – számolt be róla a klub honlapja.

Újpest: többször megbüntették Belgiumban az új szélsőt

Amint arról beszámoltunk, az Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy ingyen szerződtette a kétszeres belga válogatott szélsőt, Yassine El Ghanassyt, akinek 2019 októbere óta nem volt csapata. A 30 éves játékos három éve még azzal került be a hírekbe, hogy változatos közlekedési szabálysértések egész soráért többször is börtönbüntetést kapott, arról azonban, hogy ezeket végül le kellett-e töltenie, vagy sem, már nem számolt be a nemzetközi sajtó.

Újpest: belga válogatott szélsőt szerződtettek – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Yassine El Ghanassyt. A kétszeres belga válogatott szélső szabadon igazolható játékosként érkezett a lilákhoz, mivel 2019 októbere óta nem volt csapata.

NB II: visszatért a korábbi csapatkapitány az ETO-hoz

Bő egy év után visszatért a labdarúgó NB II-ben szereplő ETO FC Győr együttesébe Vukaszovics Marko, aki szabadon igazolható játékosként a nyárig írt alá a klubhoz – számolt be róla a győriek honlapja.

MTK: Schön is being sold for 1.2 million Euros to the United States

Nemzeti Sport Online found out that Szabolcs Schön will transfer from MTK to the American professional football league MLS (Major League Soccer) club FC Dallas for 1.2 million Euros. The clubs have already agreed, and the 20-year-old winger will join his new team in May after signing a three-year contract.

MTK: eladják Schönt – 1.2 millió euróért megy Amerikába

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Schön Szabolcs 1.2 millió euróért az MTK-ból az amerikai profi ligában, az MLS-ben szereplő FC Dallasba szerződik. A klubok már megegyeztek, a 20 éves szélső májusban csatlakozhat új csapatához, amelyhez három évre ír alá. 

Bardi, Diagne, Somália – az NB I után topligákban is bizonyítottak

Jelenlegi bejegyzésemben, a nem rég az angol élvonalbeli West Bromban, a Manchester United ellen gólt szerző Mbaye Diagne példája nyomán elevenítek fel olyan, Magyarországon korábban valóban erősítést jelentő légiósokat, akik az NB I után erősebb bajnokságban is helyt tudtak állni. Szeretnék rámutatni arra, hogy megfelelő előkészítő munka révén jóval több ilyen játékost is lehetne most már itthon szerződtetni, akik szakmailag, üzletileg és a magyar bajnokság későbbi, nemzetközi megítélése szempontjából is nyereséget jelenthetnének – a játékosügynök szemével, Paunoch Péter blogja. 

Az átigazolások száma csökkent, de az NB I becsült értéke nőtt

Miután múlt vasárnap itthon is bezárt az átigazolási piac (innentől már csak klub nélküli, szabadon igazolható futballisták szerződtethetők), érdemes összegezni a téli átigazolási időszak idei számait, összevetve azokat az előző évekkel és néhány mutatót a környező országok számaival is összehasonlítottunk.

NB I: 20 éves szerb tehetséget szerződtetett az MTK

A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK Budapest a hivatalos honlapján jelentette be Filip Antonijevics szerződtetését.

NB II: két támadó érkezett Barcikára, egy pedig távozott

Két játékos érkezését és egy távozását jelentette be a labdarúgó NB II-ben szereplő Kazincbarcika a téli átigazolási időszak zárása után. Takács Tamás a Mezőkövesdtől, Kalmár Benedek a Puskás Akadémiától jött, Kelemen Marko viszont az NB III-as Putnoknál folytatja kölcsönben – számolt be róla a borsodiak honlapja.

NB II: a Vasastól érkező támadóval lett teljes a Csákvár kerete

Kártik Bálint súlyos sérülése miatt szüksége volt még egy támadóra a labdarúgó NB II-ben szereplő Aqvital FC Csákvárnak, amely az átigazolási időszak legvégén kölcsönben meg is szerezte Murka Benedeket a Vasastól – számolt be róla a klub honlapja.

NB II: máris új csapatot talált a korábbi kaposvári csapatkapitány

A néhány nappal ezelőtt a Kaposvári Rákóczitól távozó csapatkapitány, Szakály Attila máris új klubot talált magának, a középpályás 2022. június 30-ig szóló szerződést írt alá a szintén másodosztályú BFC Siófok labdarúgócsapatához – számolt be róla a klub honlapja.

NB I: Kantabadouno és Chukwuma is aláírt – így zárt be a magyar piac

A labdarúgó NB I-ben a téli átigazolási időszak hivatalosan január 15-től február 14-ig tartott, most már csak szabadon igazolható játékosok szerződtethetők. A vasárnapi piaczárás után tekintse át rövid összefoglalónkban az utolsó napok történéseit és az összes téli átigazolást csapatonként!

Bp. Honvéd: nyáron érkezik az új kapus, Szappanos Péter

A Nemzeti Sport információja szerint a Mezőkövesd kapusa, Szappanos Péter a nyártól Kispesten folytatja pályafutását. 

ZTE: korosztályos válogatott nigériai védő érkezett

A labdarúgó NB I-ben szereplő ZTE a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy fél évre szóló kölcsönszerződést kötött Orji Nelson Chukwumával. A 18 éves korosztályos válogatott nigériai hátvéd mellett egy 17 esztendős magyar tehetség, Németh Dániel is a zalaegerszegieknél folytatja a pályafutását.

NB I: a Mezőkövesd bejelentette Rui Pedro érkezését – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződteti a 32 éves Rui Pedrót, aki hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a Diósgyőrrel.

NB I: Mezőkövesden edz a portugál középpályás – NS-infó

A Nemzeti Sport információja szerint a Mezőkövesd NB I-es labdarúgócsapatánál készül Rui Pedro, aki hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a Diósgyőri VTK-val.

FTC: Fontos, hogy már a télen sikerült ezeket a játékosokat leigazolnunk – Hajnal Tamás

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárosi TC a télen öt új játékost szerződtetett Gera Dániel, Giorgi Haraisvili, Katona Máté, Samy Mmaee és Henry Wingo személyében. Az FTC sportmenedzsere, Hajnal Tamás szerint az új labdarúgóknak minden szempontból időre van szükségük a beilleszkedésre – olvasható a fradi.hu-n.

NB II: Pápáról érkező középpályással lett teljes a Szolnok kerete

Megvan a második, egyben utolsó téli érkezője a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV-nak a 24 éves Irmes Dávid személyében.

DVTK: „Rakéta” érkezik Diósgyőrbe – hivatalos

Odise Roshi személyében 29 éves albán válogatott játékost szerződtet a Diósgyőr – számolt be a borsodi klub.