NB I: újabb kulcsjátékosával hosszabbított a ZTE

A Zalaegerszegi TE hivatalos oldalán jelentette be, hogy meghosszabbította Bedi Bence szerződését. A futballista és a klub 2024-ig szóló megállapodást írt alá.

NB II: Nyíregyházán folytatja a ZTE-től távozó támadó

A legutóbb az NB I-es ZTE-ben futballozó Vass Patrikot szerződtette a Nyíregyháza Spartacus másodosztályú labdarúgócsapata – számolt be róla a klub honlapja.

NB I 2021–2022, MENETREND, EREDMÉNYEK, TABELLA

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) június 16-án nyilvánosságra hozta a 2021–2022-es NB I-es idény menetrendjét. Az őszi szezon 2021. július 31-én kezdődik és december 18-ig tart, a tavaszi 2022. január 29-én kezdődik és május 14-én végződik.

ZTE: fiatal északmacedón hátvédet igazoltak

Nikola Szerafimov személyében északmacedón hátvédet igazolt a Zalaegerszegi TE – tudtuk meg az NB I-es labdarúgócsapat hivatalos honlapjának hétfő délutáni híréből.

ZTE: a fradistával nem tudnak számolni; újabb U-válogatott kiszemeltek

A Hamburgból hazatérő, korábbi U19-es válogatott Beke Péter és az U21-es válogatott Huszti András után újabb U-válogatott játékosokat szemelt ki a ZTE Skribek Alen és Komáromi György személyében – mindketten a Puskás Akadémia játékosai, ahogy Huszti András is.

NB I: a ZTE-ből igazolt védőt a Mezőkövesd

A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette a Zalaegerszeg 25 éves védőjét, Szépe Jánost.

NB I: Németországból igazolt támadót a ZTE

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszeg szerződtette Beke Pétert, aki korábban öt évet töltött el a Ferencváros utánpótlásában – írja a klub honlapja.

NB II: Zalaegerszegről igazolt védőt a Budafok

A labdarúgó NB I 2020–2021-es kiírásából utolsó helyen kieső Budafok megszerezte Szalai Dániel játékjogát, aki a Zalaegerszeget elhagyva csatlakozik a budafokiakhoz – jelentette be a klub hivatalos oldala.

NB I: a ZTE U21-es Eb-t megjáró védővel erősített – hivatalos

A Zalaegerszegi TE a következő idény végéig kölcsönvette Huszti Andrást a Puskás Akadémiától – jelentette be a két klub a hivatalos honlapján.

Szenzációs tavaszával feljutott a Gyirmót, drámai Vasas-bukás – NB II-es értékelés

Véget ért a labdarúgó NB II 2020–2021-es kiírása, és a Nemzeti Sport Online szokás szerint értékeli a mögöttünk hagyott idényt. Drámai hajrában a 37. fordulóban Nyíregyházán vereséget szenvedő Vasas lemaradt a feljutásról, így az első helyezettként végző Debreceni VSC mellett a teljes tavaszi szezonban kiemelkedően teljesítő Gyirmót került fel az első osztályba. Büszke lehet a teljesítményére a Pécs, az Ajka és a Szolnok is, a Kazincbarcika, a Kaposvár és a Debreceni EAC azonban nem, hiszen utóbbi három csapat esett ki a második vonalból – a somogyiak 2019 nyarán még az NB I-ben álltak rajthoz, idén nyártól azonban jöhet az NB III.

ZTE: Ferenczi István csatlakozik a szakmai stábhoz

A ZTE labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ferenczi István másodedzőként csatlakozik a Waltner Róbert vezette szakmai stábhoz.

ZTE: Dolgoztam, fociztam, kézilabdáztam és még szaxofonoztam is – Könyves

Könyves Norbert apukája rendszeresen járt az iskolába kifizetni a labdával berúgott ablakokat. A ZTE támadójának már gyerekkorában is mindene volt a futball, de mellette kézilabdázott, sőt még szaxofonozott is. Az ötszörös válogatott csatár az NSO Tv kamerája előtt mindezen kívül beszélt arról is, milyen üzenetet kapott a Debrecen szurkolóitól, miután a Paks játékosaként góljával búcsúztatta csapatukat az NB I-ből. Ha még többet szeretne megtudni Könyves Norbertről, akkor keresse a Nemzeti Sport pénteki számának Sportkrém című mellékletét.

ZTE: Zalaegerszeg a fiatalok szemében hiteles klubbá vált – Sallói István

A korábbi remek labdarúgó, a ZTE-nél sportigazgatóként dolgozó Sallói István nem tagadta meg önmagát, vehemensen ecsetelte, miért hiba, ha a tehetségek előtt elzárják a bizonyítás lehetőségét.

ZTE: két alapember hosszabbított, két játékos távozott

A labdarúgó NB I-ben szereplő Zalaegerszegi TE a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Babati Benjamin és Kálnoki-Kis Dávid szerződést hosszabbított, míg Szépe János és Vass Patrik távozik a klubtól.

NB I, NYÁRI ÁTIGAZOLÁSOK, 2021–2022

Bár az átigazolási időszak hivatalosan csak június 15-én kezdődik a labdarúgó NB I-ben (s augusztus 31-ig tart), a játékosmozgások már megkezdődtek. Kövesse nyomon folyamatosan frissülő körképünkben a keretek változásait egész nyáron!

NB I: lejárt a szerződése, Vass Patrik távozik a ZTE-től

A Nemzeti Sport Online információja szerint eldőlt, hogy Vass Patrik a szerződése lejártával, egy év után távozik a Zalaegerszegi TE FC labdarúgócsapatától.

NB I: Waltner sajnálná, ha az FTC visszarendelné Szánthó Regőt

Kilenc gólt hozott az Újpest és a ZTE találkozója a labdarúgó NB I utolsó fordulójában. A kupagyőztes lilák 5–4-es sikeréről Michael Oenning az unokáinak is mesélni fog, Waltner Róbert pedig elárulta, szívesen látná-e továbbra is a ZTE-ben Szánthó Regőt.

NB I: gólzáporos meccsen nyert az Újpest a ZTE ellen

Az Újpest a labdarúgó NB I 33. fordulójában hazai pályán 5–4-es győzelmet aratott a ZTE felett.

Kilenc gól, kihagyott büntető, kiállítás: őrült meccsen nyert az Újpest a ZTE ellen

Az Újpest FC a labdarúgó NB I 33. fordulójában hazai pályán 5–4-re legyőzte a ZTE-t.