Mi lesz itt jövőre, ha lesz hátvédünk!!!

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.07.31. 11:07
Abban bíztunk, hogy a kontinens viadal után megélénkül az átigazolási piac és a Newcastle is belehúz, hiszen nagy ígéreteket hallottunk az előző...

Abban bíztunk, hogy a kontinens viadal után megélénkül az átigazolási piac és a Newcastle is belehúz, hiszen nagy ígéreteket hallottunk az előző szezon végén. Ehhez mérten eléggé enyhe igazolási sikereket értünk el. A sikereket is csak abban tudjuk mérni, hogy elmentek a keret közelébe nem férő játékosok, így anyagilag stabilabb lett a csapatunk. Sajnos anyagi stabilitással nem lehet meccseket nyerni, így ideje elkezdeni igazolni játékosokat.Abban bíztunk, hogy a kontinens viadal után megélénkül az átigazolási piac és a Newcastle is belehúz, hiszen nagy ígéreteket hallottunk az előző szezon végén. Ehhez mérten eléggé enyhe igazolási sikereket értünk el. A sikereket is csak abban tudjuk mérni, hogy elmentek a keret közelébe nem férő játékosok, így anyagilag stabilabb lett a csapatunk. Sajnos anyagi stabilitással nem lehet meccseket nyerni, így ideje elkezdeni igazolni játékosokat.

Nagy örömömre középső védőért tettünk ajánlatot, méghozzá a Twente védőjéért, Douglasért. Az ajánlatunk 4 millió font, ami nem egy hajmeresztő összeg, de ez a játékos pályán mutatott értékét nem tükrözi hűen. Douglasnek ugyanis egy év van hátra a szerződéséből, és a játékos távozni szeretne, tehát a Twentének most van az utolsó esélye, hogy pénzt kapjon a játékosért. A Newcastle Utd. 40.000 fontos heti fizetést sem sajnálna a játékosnak adni, de ezt az összeget feljebb tornázhatja az a tény, hogy az Aston Villa is meg szeretné szerezni a hátvédet.

Mivel Douglasnak van holland útlevél, így szeptember 1-től szabadon játszhat bármelyik európai bajnokságban.

Nagyon jó lenne megszerezni a hátvédet, mert az előző szezonban ezen a poszton voltunk a leggyengébbek. Bele se merek gondolni, hogy hol végezhettünk volna, ha van normális 3. számú középhátvédünk.

Csak így tovább kedves Newcastle Utd. vezetők, had szóljanak azok az ajánlatok a játékosokért!

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik