Márciusban elkezdődik az európai selejtező a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságra, s természetesen a magyar válogatott is nekifut, hogy 1986 után ismét kijusson a vb-re. 100 oldalas magazinunkban kiemelten foglalkozunk a mieinkkel: megnéztük, mit hozott Marco Rossi kapitánysága, interjút készítettünk a szakemberrel és az új generáció egyik legjobbjával, Sallai Rolanddal, bemutatjuk a magyar futball új csillagát, Szoboszlai Dominikot, illetve összeszedtük, hogy csoportellenfeleinktől – Angliától, Lengyelországtól, Albániától, Andorrától és San Marinótól – mire számíthatunk, kikre érdemes figyelni.

Természetesen a többi csoportra is figyelünk, azaz számba vesszük az európai selejtezőn pályára lépő mind az 55 válogatottat, sőt magazinunkban megtalálják a kvalifikáció csapatokra lebontott részletes programját.

Futball-vb 2022 – Selejtező: a Nemzeti Sport Magazin legújabb, 100 oldalas kiadványa segít eligazodni mindazoknak, akik a következő hónapokban figyelemmel kísérik a magyar és a többi európai válogatott világbajnoki selejtezőjét.

Keresse az újságárusoknál!