Légióssors: Németh Krisztián csak a rájátszás után dönt a folytatásról

Vágólapra másolva!
2010.05.09. 15:09
Még tart a görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszása a BL-kvótáért. A négyes küzdelemben érintett AEK Athén magyar támadója, Németh Krisztián csak a szezon végén dönt a folytatásról.

Erről a játékos menedzsere, Pataky Tibor nyilatkozott, ez hír több görög internes oldalon is megjelent. Pataky elmondta: Némethet most csak az érdekli, hogy segítsen az AEK-nak céljai elérésében, így majd csak a rájátszás végén dönt arról, hol folytatja pályafutását.

Németh a Liverpool kölcsönjátékosaként tölti a 2009–2010-es idényt Görögországban, ahol az AEK-nál már korábban jelezték: szívesen foglalkoztatnák a jövőben is. Időközben azonban más országokból is vannak érdeklődők Németh után, spanyol és olasz lehetőségről lehetett hallani. Az olasz Sampdoria neve konkrétan is elhangzott, ám utóbbit cáfolta a menedzsment.

Az AEK a negyedik helyen zárta az alapszakaszt, vasárnap délután a hatfordulós rájátszás harmadik fordulójában hazai pályán fogadja az Ariszt. A BL-indulást jelentő helyet a rájátszás győztese viheti el. Az AEK két ponttal a negyedik helyen áll a versenyfutásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik