MLS: Sallói Dániel gólpasszt adott, de csapata kikapott – videó

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2023.10.01. 07:45
null
Öt gólt hozott Sallóiék meccsének második félideje (Fotó: Getty Images)
Sallói Dániel a ráadásban gólpasszt adott, de csapata, a Sporting Kansas City így is idegenben 4–1-re kikapott a St. Louis Citytől az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokság (MLS) magyar idő szerint vasárnap éjjel rendezett játéknapján. A Philadelphia Unionban Gazdag Dániel a második félidőre állt be, együttese 1–1-es döntetlent játszott a Columbus Crew otthonában.

Sallói Dániel kezdőként lépett pályára a Sporting Kansas Cityben. Az első gól a 73. percben született meg, noha addig több nagy gólhelyzetet is feljegyezhettünk. A kapott találat után megroppantak a vendégek, a St. Louis City a 73. és a 85. perc között négyszer is beköszönt. A ráadásban azért a szépítés összejött Sallóiéknak, méghozzá légiósunk pontos beadása után.

SALLÓI GÓLPASSZA

Gazdag Dánielék egy pontot szereztek, a magyar játékos a szünetben állt be. A Philadelphia Unionnak ez volt sorozatban az ötödik döntetlenje.

ÖSSZEFOGLALÓ

Az Inter Miami is játszott. Lionel Messi sérülés miatt ezúttal sem volt a pályán, ahogyan Jordi Alba sem. Nem is jött össze a győzelem, az Inter Miami hazai pályán 1–1-es döntetlent játszott a New York Cityvel. Amióta Messi nincs a keretben, három nyeretlen mérkőzésnél tart a gárda.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik