Koman kevesli a lehetőséget, környezetváltozást szeretne

Vágólapra másolva!
2010.01.06. 08:28
null
<sub>Kemény a pad: Koman több lehetőséget, <br />vagy környezetváltozást szeretne (Fotó: Imago)</sub>
Címkék
,,A Bari boldogtalanjai&rdquo; c&iacute;mmel jelent meg a minap cikk az olasz Corriere del Mezzogiorno napilapban, &ouml;sszegyűjtve azokat az &eacute;rtes&uuml;l&eacute;seket, amelyek az &eacute;lvonalbeli klub &aacute;tigazol&aacute;si terveiről l&aacute;ttak napvil&aacute;got. Az el&eacute;gedetlen (&eacute;s k&ouml;vetkez&eacute;sk&eacute;pp a t&aacute;voz&aacute;s lehetős&eacute;g&eacute;t is felvető) futballist&aacute;k k&ouml;z&ouml;tt szerepelt Koman Vladimir neve is.

A 20 éves középpályás az ősszel öt bajnokin összesen 227 percet játszott (a lehetséges 1530-ból), kétszer kezdőként, háromszor csereként lépett pályára.

A vb-bronzérmes U20-as magyar válogatott vezéregyénisége szeretne rendszeres játéklehetőséget kapni, és elképzelhető, hogy anyaklubja, a Sampdoria visszarendeli őt Bariból, bár Komannak a szezon végéig szól a kölcsönszerződése. Ha visszatér a Sampba, az azt is jelentheti, hogy a téli átigazolási időszakban kaphat ajánlatot. Mindenesetre a középpályás amondó, jót tenne neki a környezetváltozás.

„Egy új csapat, esetleg egy új ország jót tenne nekem – mondta Koman a Nemzeti Sportnak. – Mentálisan rossz passzban vagyok, zavar, hogy nem kapok bizalmat. A spanyol vagy a német bajnokságban szerintem boldogulnék, Angliában talán kevésbé. Húsz napom van még a sorsom rendezésére, de sok múlik azon is, hogy a Bari mit akar."

Tovább ronthatja Koman lehetőségeit, hogy a Bari átigazolhatja az AS Roma szélsőjét, Alessio Cercit, aki az edző, Giampiero Ventura egyik kedvence – ezzel enyhén szólva is túljelentkezés lenne a két szélső posztra, hiszen immár kilenc szélső lenne a délolasz csapat keretében.

A Bari szerdai, Udinese elleni bajnokiján Koman úgy tudja, csere lesz – ebből a szerepből szeretne egyre jobban kitörni.

A KOMAN VLADIMIRRAL KÉSZÜLT TELJES INTERJÚT ELOLVASHATJÁK A NEMZETI SPORT SZERDAI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik