Megvan a diagnózis, súlyos a veszprémi kézilabdázó sérülése

R. P.R. P.
Vágólapra másolva!
2024.10.18. 18:42
Fotó: Szabó Miklós
A Veszprém férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján bejelentette, hogy valószínűleg véget ért Jahia el-Dera szezonja, mivel elülső keresztszalag-szakadást szenvedett. Az egyiptomi játékos még a csütörtöki BL-meccsen sérült meg.

 

A veszprémiek közleménye:

„Egyiptomi irányítónk a tegnapi, Fredericia Handboldklub elleni mérkőzésünk 11. percében egy cselt követően súlyos sérülést szenvedett. Sajnos már ekkor érezhető volt, hogy komoly problémával kell számolnunk, hiszen el-Dera csak társai karjaiban tudta elhagyni a játékteret. A mai vizsgálatok eredményei kimutatták, hogy Jehia el-Deránál elülső keresztszalag-szakadást diagnosztizáltak. Felépülése előre láthatólag hosszú időt vesz igénybe, így ebben az idényben valószínűleg már nem számíthatunk rá.

Csapatorvosaink közül, dr. Mahunka Zsolt a vizsgálatok után elmondta: „Az elvégzett MR vizsgálat az elülső keresztszalag sérülését igazolja, szerencsére a többi térdszalag és a porcgyűrűk nem károsodtak. A játékosra mihamarabbi műtéti ellátás vár, majd ezt követően komplex rehabilitációs kezelése szükséges”.

El-Derára nehéz időszak vár, de mielőbbi felépülést kívánunk neki, és tiszta szívvel állunk mellette, hogy támogassuk a visszatérésében! Köszönjük a sok érdeklődést és jókívánságot, amit a tegnapi mérkőzés óta érkezett a klubhoz!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik