AEK Athén: Németh Krisztián semmilyen fájdalmat nem érez

Vágólapra másolva!
2010.01.07. 12:44
Címkék
Nem volt éppen szerencsés a november Németh Krisztián számára: noha péntek 13-án gólt szerzett az olaszok elleni U21-es labdarúgó Eb-selejtezőn, nem sokkal a találatát követően sérülten rogyott a győri stadion gyepére. Részleges szalagszakadást állapítottak meg a támadónál a görög AEK Athén orvosai. Pihenés, gyógyulás, rehabilitáció, karácsony volt a program – a futballista most érzi úgy: lassan újra százszázalékos.

„Eddig csak a bemelegítést végezhettem a többiekkel – mondta a kedden a 21. születésnapját ünneplő Németh Krisztián. – Aztán külön futottam, erősítettem. Szerencsére most már semmi fájdalmat nem érzek, sem akkor, amikor egyenesen futok, sem akkor, amikor irányt kell változtatni. Tudok sprintelni, szóval, nincs okom panaszra. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy nem szabad kapkodni, csak akkor csatlakozom a többiekhez, ha az orvosok is engedik. Már nincs messze a visszatérés, talán már a jövő héten újra bekapcsolódhatok a közös munkába. Én már mennék, nagyon."

A sérülés miatt Németh Krisztián csapata egyik legforróbb hangulatú bajnokijáról maradt le szerda este: ahogyan arról beszámoltunk, az AEK Athén 2–1-re nyert az Olympiakosz otthonában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik