„Nagyjából ugyanannyit tudok erről, mint amennyit az újságok olykor megírnak, sem a PSV, sem más esetleges kérő konkrét szándékáról nem értesültem. Amíg nincs lefektetett szerződésajánlat, addig nem az én dolgom foglalkozni ezzel. Nekem minél jobban kell futballoznom, majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elegendő, mit hoz a jövő” – nyilatkozta a debreceni játékos a haon.hu-nak.

Amint azt korábban már megírtuk: Balogh teljesítményét figyelemmel követi a német Werder Bremen, valamint az RB Leipzig, de nem ismeretlen a neve az olasz Palermónál sem. A megyei honlap ugyanakkor arról számolt be, hogy sokan már úgy tudják: Dzsudzsák Balázshoz hasonlóan Debrecenből Eindhoven felé veszi az irányt, és a PSV légiósa lesz.

Ez azonban még a jövő, a jelen ugyanakkor az, hogy vasárnap Baloghnak Telkiben lesz jelenése. Storck általános meglepetésre az új-zélandi U20-as vb-re nem válogatta be a tehetséges futballistát, aki korábban alapembere volt a korosztályos nemzeti együttesnek.

„Meglepődtem, mert nem igazán hittem benne, hogy be fog még hívni a kapitány. Örülök a lehetőségnek, úgy vélem, tiszta lappal kezdek, teszem a dolgomat és csak az edzésekkel törődöm. Az biztos, ahogy mindenkinek, úgy nekem is óriási motivációt jelent a lehetséges jövő nyári Európa-bajnoki szereplés.”