Újpest: előbb a Siófok, majd az U21-es válogatott lehet az ellenfél

Vágólapra másolva!
2010.12.04. 06:51
Az eredetileg hétvégére kiírt utolsó 2010-es NB I-es bajnoki forduló elmaradt ugyan, de az Újpest FC még pályára léphet ebben az esztendőben. A lila-fehérek előbb a Ligakupában találkoznak a Siófokkal, majd az U21-es válogatottal is megmérkőznének – erről és az elhalasztott fordulóról a csapat vezetőedzője, Mészöly Géza nyilatkozott az újpesti klub hivatalos honlapjának.

„A mostani időjárási körülmények nem teszik lehetővé a mérkőzések megrendezését, ezért egyetértek a halasztással. A hideg még nem feltétlenül lenne akadály, de a pályák nagy része alkalmatlan a játékra. Remélhetőleg a jövőben lesz arra lehetőségük a kluboknak, hogy fejleszteni tudják stadionjaikat. A lényeg, hogy a nézők minél nagyobb számban megjelenjenek a stadionokban, de havas-mocsaras talajon nem lehet színvonalas meccseket játszani" – kezdte az ujpestfc.hu-nak adott nyilatkozatát Mészöly.

„A csütörtöki döntés ellenére a játékosoknak természetesen még nem ért véget a idény, hiszen a siófoki Ligakupa-találkozót – jelen állás szerint – megtartják, a keret tagjai pedig egyéni edzéstervvel készülhetnek majd az első 2011-es találkozásra. A hétvégi szünet után a jövő héten kedden és szerdán műfüvön készülünk a szerdai meccsre, mert mindenképpen győztesen szeretnénk elhagyni a pályát az év utolsó tétmérkőzésén. Utána lesz egy hivatalos évértékelés, és ha sikerül időpontot egyeztetnünk, akkor elképzelhető, hogy a hét végén még összecsapunk Róth Antal U21-es válogatottjával is. Az utolsó gyakorlást követően a játékosok személyre szabott edzésterveket kapnak majd a szünetre, hogy mindenki a lehető legjobb állapotban érkezzen meg az első januári találkozásunkra" – fogalmazott az Újpest vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik