FTC: próbajátékosok érkezhetnek, a Szűcs-ügyet nem kommentálják

Vágólapra másolva!
2010.07.10. 10:14
null
Prukner László utat mutat Rósa Déneséknek (Fotó: ftc.hu)
A Ferencváros labdarúgócsapata tegnap megérkezett az ausztriai edzőtábor helyszínére, ma pedig már két tréninget tart a keret játékosainak Prukner László vezetőedző. A játékoskeretet érintő lehetséges változásokról a csapat kommunikációs igazgatója, Féderer Andrea nyilatkozott a Nemzeti Sport Online-nak.

A Ferencváros labdarúgócsapata pénteken megérkezett Ausztriába, majd a windischgarsteni szállásától kerékpárral jutott el az edzőpályára, ahol az első nap még a regenerálódásé volt a főszerep, de futás és erősítés szerepelt a programban.

A kisebb sérüléssel bajlódó André Schembri kivételével mindenki teljes értékű munkát végzett pénteken, de a valódi munka csak ma kezdődik, hiszen már két foglalkozást tart a szakmai stáb. Vasárnap következhet a csapat harmadik előkészületi mérkőzése, az ellenfél a román Steaua Bucuresti lesz – olvasható az ftc.hu-n.

„Az Ausztriában edzőtáborozó csapathoz hamarosan próbajátékosok is csatlakozhatnak, hiszen a szakmai stáb további erősítéseket tervez. A Szűcs Lajos szerződtetéséről szóló híreket egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem szeretném” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére Féderer Andrea.

Mint ismeretes, a Nemzeti Sport Online két napja számolt be arról, hogy a zöld-fehérek szeretnék szerződtetni korábbi kapusukat, a jelenleg Pápán futballozó Szűcs Lajost. Az érdeklődés tényét a játékos és Bíró Péter, a Lombard Pápa tulajdonosa is elismerte.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik