8000 néző, őrült hangulat, Szpari-siker; Ekler Luca: jöhet a világcsúcs!

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.21. 23:31

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

 

Újpesten és Nyíregyházán is szenzációs hangulatú meccseket rendeztek az NB I-ben. A Nyíregyháza–Debrecen keleti rangadón 8000-en figyelték, amint a hazai csapat negyedszázad után ismét legyőzte a regionális riválist. Minden, amit az OTP Bank Liga-hétvégéről tudni érdemes öt oldalon.

Sallai Roland bemutatkozott, Szoboszlaiék legyőzték Kerkezéket. Az európai ligákban kitüntetett figyelem fordul a magyar légiósok felé, Sallai Roland csereként állt be az isztambuli derbit megnyerő Galatasarayba, Szoboszlai Dominiknak egy óra jutott a Liverpoolban a meccset végigjátszó Kerkez Milos-féle Bournemouth ellen. A topligák szombatja két oldalon.

…és még: újabb győri győzelem a női kézilabda BL-ben, megvan a rajtsorrend az F1-es Szingapúri Nagydíjon, harcban a legjobb hatért a sakkolimpián, Lehmann Csongor Európa-bajnok triatlonban, Volán-vereség az osztrák hokiligában.

Ekler Lucára saját maga helyezi a legnagyobb nyomást. A párizsi paralimpián arany- és ezüstérmes atléta a távolugródöntő áldatlan körülményeiről, az épekkel való közös edzésekről és vízilabdázó testvéreiről is részletesen beszélt Csisztu Zsuzsának, akinek Szalma László, a férfi távolugrás „örökös” magyar csúcstartója, Luca edzője azt is elmondta, hogy szerinte távolban már a világcsúcs sincs messze a tanítványától.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik