Csupasport: felismerhetetlen az egykori csinos és sikeres testépítőnő

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2022.07.13. 21:35
null
Fotó: csupasport.hu
Címkék
A kilencvenes évek egyik legsikeresebb testépítője lehetett volna Denise Rutkowski, de első sikere után eltűnt a nyilvánosság elől.

 

A kilencvenes évek egyik legnépszerűbb testépítője volt, magazinok címlapján szerepelt, manapság viszont rá sem lehet ismerni. Szomorú történet Denise Rutkowskié. A hatvanéves egykori testépítő 1993-ban érte el legnagyobb sikerét, amikor második lett a Ms. Olympián, amiért húszezer dollár pénzdíjat is kapott, és úgy tűnt, szép karrier előtt áll.

Akkoriban Kaliforniában élt, rendszeresen segített a környék hátrányos helyzetű gyerekeinek, utaztatta őket, foglalkozott velük, kis túlzással példás életet élt. Több korabeli képen kifejezetten csinos, nem véletlen, hogy akkoriban nemcsak ismert, de népszerű is volt, és ekkor ragadt rá a Golden Panther, vagyis Aranypárduc becenév is.

Ehhez képest az egykori sportos, szőke hölgy már nyomokban sem emlékeztet korábbi önmagára, sokkal inkább hasonlít egy alkoholista, hajléktalan férfira. És ez nemcsak azzal magyarázható, hogy azóta eltelt csaknem harminc év.

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik