
Sokak kedvence a lecsó, pláne, ha szalonnazsíron sül, és kolbásszal készül, ám sokak étrendjébe ez nem igazán fér bele. Az alacsony zsírtartalmú, fehérjében, vitaminokban gazdag változat viszont igen.
Hozzávalók:
1 db padlizsán
1 db cukkini
4-5 db paprika
3 ek olívaolaj
só
2 db csirkemellfilé
bors
2 gerezd fokhagyma
2 szál rozmaring
25 dkg koktélparadicsom
Elkészítés:
A padlizsánt, a cukkinit és a paprikát megmossuk, kockára vagy karikára vágjuk. Egy tűzálló tepsit, nagyobb serpenyőt vékonyan meglocsolunk az olívaolajjal. A zöldségeket elterítjük benne, sózzuk és összeforgatjuk. A csirkemellet keresztben bevágjuk, sózzuk, borsozzuk, rányomjuk a fokhagymát, és rátesszük a zöldségekre. Mellé helyezzük a rozmaringágakat, az alufóliával lefedjük, és 180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. A fóliát levesszük, beletesszük a tepsibe a félbevágott koktélparadicsomokat, és további 15 percig sütjük.
Legfrissebb hírek

Csirkemell zöldséges kuszkusszal
Csupasport
2019.09.22. 11:48

Csirkemellel töltött cukkini
Csupasport
2019.08.24. 09:51

Grillezett csirkemell paradicsommal
Csupasport
2019.08.03. 11:46

Citromos csirkenyárs dzadzikivel
Csupasport
2019.07.21. 15:06

Csirkenyárs kuszkusszal, salátával
Csupasport
2019.07.06. 09:05

Cukkinisaláta csirkemellel
Csupasport
2019.06.08. 10:54

Tepsis csirkemell zöldségekkel
Csupasport
2019.04.14. 09:25
Ezek is érdekelhetik


