
Vasárnapi ebédnek is tökéletes ez a tepsis csirkemell, amely minimális szénhidrátot tartalmaz. Amíg a hús és a köret együtt sül, néhány felülést és guggolást is lenyomhatsz.
Hozzávalók:
4 szelet csirkemell
só
bors
rozmaring
2 db cukkini
1 db padlizsán
2 db kaliforniai paprika
2 fej lila hagyma
7-8 db koktélparadicsom
4-5 gerezd fokhagyma
Elkészítés:
A csirkemellet megtisztítjuk, sóval és kevés borssal megszórjuk. A zöldségeket megmossuk, a cukkinit, a padlizsánt karikára, a paprikát csíkokra, a hagymát cikkekre vágjuk. A koktélparadicsomot hagyhatjuk egészben, a fokhagymákat héjában. Egy tűzálló tálat nagyon vékonyan meglocsolunk olajjal, a zöldségeket elterítjük benne, ráhelyezzük a csirkemellszeleteket és néhány ág friss rozmaringot, majd fóliával lefedjük. 175 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük lefedve, majd 15 perc alatt grillfokozaton megpirítjuk.
Legfrissebb hírek

Csirkemell zöldséges kuszkusszal
Csupasport
2019.09.22. 11:48

Tepsis lecsós csirkemell
Csupasport
2019.08.31. 12:09

Csirkemellel töltött cukkini
Csupasport
2019.08.24. 09:51

Grillezett csirkemell paradicsommal
Csupasport
2019.08.03. 11:46

Citromos csirkenyárs dzadzikivel
Csupasport
2019.07.21. 15:06

Csirkenyárs kuszkusszal, salátával
Csupasport
2019.07.06. 09:05

Cukkinisaláta csirkemellel
Csupasport
2019.06.08. 10:54
Ezek is érdekelhetik


