
Ha csak néhány perced van ebédet vagy vacsorát készíteni, a csirkemell mindig jó választás. Egészséges, gyorsan elkészíthető, fehérjében gazdag, s zöldségekkel még ízletesebbé teheted.
Hozzávalók:
2 szelet csirkemellfilé
só
bors
kakukkfű
kókuszzsír vagy olívaolaj
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 db paradicsom
1 csésze kapribogyó
friss petrezselyem
Elkészítés:
A csirkemellet ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel. Egy serpenyőt felforrósítunk, vékonyan meglocsoljuk olajjal, majd belehelyezzük a hússzeleteket, és mindkét oldalát 10-12 percig sütjük, míg meg nem pirul. A vöröshagymát apróra vágjuk, kókuszzsíron vagy olívaolajon megdinszteljük. Hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, az apóra vágott paradicsomot, a kapribogyót, néhány percig pároljuk, majd a csirkével tálaljuk.
Legfrissebb hírek

Sportolók kedvencei – 5 érdekesség a paradicsomról
Csupasport
2023.09.21. 15:27

Töltött sült paradicsom
Csupasport
2019.10.19. 08:51

Csirkemell zöldséges kuszkusszal
Csupasport
2019.09.22. 11:48

Tepsis lecsós csirkemell
Csupasport
2019.08.31. 12:09

Csirkemellel töltött cukkini
Csupasport
2019.08.24. 09:51

Rakott zöldségek
Csupasport
2019.08.04. 09:55

Citromos csirkenyárs dzadzikivel
Csupasport
2019.07.21. 15:06
Ezek is érdekelhetik


