PL: Nagelsmann kikosarazta a Chelsea-t – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2023.04.21. 17:03
null
Julian Nagelsmann nemet mondott a Chelsea ajánlatára (Fotó: Getty Images)
Elutasította az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) érdekelt Chelsea ajánlatát a Bayern München néhány hete menesztett vezetőedzője, Julian Nagelsmann – jelentette be az olasz átigazolási guru, Fabrizio Romano.

 

Az átigazolásokra szakosodott újságíró információi szerint Nagelsmann döntése végleges. A német szakemberrel hosszas tárgyalásokat folytatott a Todd Boehly által birtokolt klub, de a 35 esztendős szakember azt mondta, hogy „már nem elérhető”.

Mint ismert, Julian Nagelsmann volt a Chelsea első számú jelöltje a Graham Potter távozásával megüresedő vezetőedzői állásra (Frank Lampard ideiglenes megoldásként érkezett az idény végéig), de a legutóbb a spanyol válogatottat irányító Luis Enrique neve is szóba került a londoni „kékek” kispadjával kapcsolatban. Romano ezzel szemben ma azt írta, hogy Enrique is „kiszállt” a Chelsea a londoni klub trenírozásáért zajló versenyből, ellenben Mauricio Pochettino még esélyes a pozíció betöltésére.

Nem sokkal ezelőtt a Sky Sports szellőztette meg, hogy a Burnleyt-t a Championshipből az élvonalba visszajuttató Vincent Kompany is rajta van a Chelsea vezetősége által összeállított szűkített listán.



 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik