Ketrec a vendégszurkolóknak Lewandowski egykori klubjánál - kép, videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.30. 12:11
null
Legalább szépen lefestették a rácsokat… (Fotó: mirrorfootball.co.uk)
A lengyel harmadik vonalban edződő Znicz Pruszków szegényes pályáján kreatívan oldották meg a vendégszektor kérdését.

A ma a Borussia Dortmund és a Bundesliga sztárjaként csillogó Robert Lewandowski a 2006–2007-es idényben a harmadosztályú Znicz Pruszków csapatát 15 góllal segítette bajnoki címhez, ő maga pedig a szezon legjobb góllövője lett. A következő évben ugyancsak a piros-sárgák mezében már 21 találattal lett a másodosztály legjobb mesterlövésze, hogy aztán le is csapjon rá a Lech Poznan, majd a Borussia Dortmund.

A Znicz Pruszków azonban nem sokat profitálhatott a csillagokig jutó egykori kedvenc fényes karrierjéből: ma is a harmadik vonalban küzd a becsületéért (négy fordulóval a zárás előtt a 9. helyen tanyázik a 18 csapatos mezőnyben). A lelakott pálya lelátóin már nem jutott hely a vendégeknek, pedig a lengyel drukkerek szívesen utazgatnak kedvenceik meccseire.

A Znicz Pruszków–Pelikan Łowicz meccs összefoglalója a ketreccel és egy óriási góllal:

(Forrás: youtube.com/user/zniczpruszkow1923)

És szívesen verekednek is az ellenfelek ugyancsak elkötelezett brigádjaival. Így aztán a derék pruszkówiaknak ki kellett találniuk valamit – és ők ki is találták a fa alatt a hűvöst: egy rácsos bejáraton át érkezve egy elegáns sárga-piros ketrecben foglalhatnak helyet a vendégségbe érkezők. A képen még nem látszik, azonban a mellékelt videón jól kivehető, hogy egy aprócska „lelátó” is van a ketrecben – azaz nem lehet panasz az elhelyezésre.

Szurkolókkal pedig így néz ki (Fotó: mmszeczicin.pl)
Szurkolókkal pedig így néz ki (Fotó: mmszeczicin.pl)

Egyébként az első képen jól látszik, hogy lázas építkezés folyik a pálya körül, úgyhogy biztosak vagyunk benne: előbb vagy utóbb igazi lelátón ugrálhatnak a vendégszurkerek is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik