Barcelona: Messi elárulta, mivel hosszabbíthatja meg karrierjét

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.02. 15:37
Lionel Messi szerint könnyen elképzelhető, hogy pályafutása későbbi részében más poszton hasznosíthatja tudását. A Barcelona szombati, Juventus elleni Bajnokok Ligája-döntőjére készülő argentin játékos a Squawkának adott interjúban beszélt arról, miként változhat a játéka a jövőben.

„Ez elképzelhető a jövőben – válaszolta Messi arra a kérdésre, mit szólna ahhoz, ha a középpályán kellene játszania. – Számos játékos mélyebben lévő posztra váltott a karrierje előrehaladtával, és ez számomra is egy opció lehet, ezzel módosulhat a szerepköröm.”Messi arra a kérdésre, mit szólna ahhoz, ha a középpályán kellene játszania. – Számos játékos mélyebben lévő posztra váltott a karrierje előrehaladtával, és ez számomra is egy opció lehet, ezzel módosulhat a szerepköröm.”

„Játszottam már többször is korábban a középpályán, több pozícióban is. Örülök, akár csatárként szerepelhetek, akár mélységi támadóként, akár középen. Sok játékos van, aki meghosszabbította a pályafutását azzal, hogy más poszton kezdett játszani, amelyeken nem minden szituációban olyan hangsúlyos a robbanékonyság vagy a sebesség.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik