Real: a blancók csatára a pletykák ellenére maradna

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
2013.12.06. 15:54
Álvaro Morata, a Real Madrid labdarúgócsapatának fiatal csatára elmondta, jól érzi magát a királyiaknál, így a pletykákkal ellentétben esze ágában sincs eligazolni.

Morata a bajnokságban a 2013–2014-es szezonban mindössze egyetlen mérkőzésen volt kezdő, így közeledve a téli átigazolási időszakhoz, Spanyolországban azonnal felröppent a hír, miszerint a madridiak januárban kölcsönadhatják a támadót.

„Érzem Carlo Ancelotti és Zinedine Zidane bizalmát és támogatását. Tudom, fiatal vagyok, és sok minden változhat még, de a jövőmet én továbbra is csak Madridban tudom elképzelni” – nyilatkozta a blancók legutóbbi sajtótájékoztatóján Álvaro Morata, akit pár napja a Marca az Arsenallal boronált össze.

„Természetesen szeretnék folyamatosan a kezdőben helyet kapni, de így is boldog vagyok, hiszen szinte minden mérkőzésen pályára léphetek, és megmutathatom, mit is tudok. Nagyon jól érzem magam Madridban, és remélem, sok-sok évet eltölthetek még itt, ez a csapat egyszerűen csodálatos” – tette hozzá Morata, akinek 2015 júniusában jár le a szerződése a madridiaknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik