-->
Lemaradt az NBA draftjáról – 80 éves lett Kangyal Tibor, a legendás irányító

Furfangos megoldásai a mai játékmesterekét idézte, zseniális passzaiból dobták társai a pontokat. Nem jutott ki az NBA-draftra, de a MAFC kosárklubjának szellemisége magával ragadta, mi több, kovásza lett. Kangyal Tibor május 28-án múlt 80 éves.

Férfi röpi Extraliga: bronzérmes a MAFC, kiesett a Dunaújváros

Az összetett állást 0–2-ről megfordítva a MAFC szerezte meg a bronzérmet a férfi röplabda Extraligában, miután a helyosztó ötödik, pénteki összecsapásán 3:2-re nyert a Kazincbarcika otthonában.

Férfi röpi Extraliga: nyert, közel a bronzhoz a Kazincbarcika

A Kazincbarcika öt szettben múlta felül vendégként a MAFC-ot a férfi röplabda Extraliga bronzcsatájának hétfő este megrendezett második mérkőzésén, és így összesítésben 2:0-ra vezet az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharcban – írja a Magyar Távirati Iroda.

Röplabda: a Pénzügyőr lesz a Fino ellenfele a férfidöntőben

Kialakult a finálé párosítása a férfi röplabda Extraligában, miután az elődöntő ötödik mérkőzésén a címvédő Pénzügyőr 3:0-ra legyőzte a MAFC-ot, s összesítésben 3:2-re felülkerekedett. Így megismétlődik a tavalyi döntő és a bronzmeccs párosítása is: az aranyéremért a PSE a Fino Kaposvárral, a bronzért a MAFC a Kazincbarcikával csap össze. Egy éve mindkét párharcot a fővárosi csapatok nyerték.

Férfi röpi Extraliga: újabb MAFC-bravúr a címvédő ellen

A MAFC nagy csatában, öt játszmában nyert a Pénzügyőr SE otthonában a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének harmadik összecsapásán, ezzel 2–1-re vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban.

Férfi röplabda Extraliga: elődöntős a Kaposvár; ismét idegenben egyenlített a MAFC

A Kaposvár bejutott az elődöntőbe a férfi röplabda Extraligában: szombati győzelmének köszönhetően 3:1-es összesítéssel búcsúztatta a negyeddöntőben a Debrecent. A MAFC 3:1-re győzött Kecskeméten, így kiegyenlítette a párharcot.

Férfi röpi Extraliga: második helyen végzett a Kaposvár

A Kaposvár hazai pályán 3:0-ra győzött a DEAC ellen a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának utolsó, vasárnapi 14. fordulójában, ezzel megszerezte a második helyet – írja az MTI.

Férfi röplabda Extraliga: a MAFC lett a bronzérmes

A MAFC szerezte meg a bronzérmet a férfi röplabda Extraligában, miután vasárnap a helyosztó párharc mindent eldöntő ötödik összecsapásán nagy csatában legyőzte a vendég Kazincbarcikát – közölte az MTI.

Férfi röplabda Extraliga: kaposvári előny az elődöntőben

A Kaposvár nagy csatában, 3:2-re nyert vendége, a MAFC ellen a férfi röplabda Extraliga elődöntőjének első, csütörtöki mérkőzésén.

Férfi röpi Extraliga: először nyert a Debrecen

A Debrecen 3:1-re győzött Dunaújvárosban a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szombati játéknapján.

Férfi röplabda Magyar Kupa: a Kecskemét az utolsó elődöntős

Utolsóként a Kecskemét csapata biztosította helyét a férfi röplabda Magyar Kupa elődöntőjében annak ellenére is, hogy a negyeddöntő szerdai visszavágóján 3:2-re kikapott a MAFC együttesétől.

Férfi röplabda Extraliga: idegenben nyert a Kaposvár

A Kaposvár négy szettben nyert a Dunaferr vendégeként a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának szombati játéknapján, míg a MAFC-BME 3:2re győzött a Kazincbarcika ellen.

Férfi röplabda Extraliga: a MAFC legyőzte a Kecskemétet

A MAFC-BME három játszmában legyőzte a vendég Kecskemétet a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának pénteki mérkőzésén. A mezőny legeredményesebbje a fővárosiak kecskeméti nevelésű játékosa, Csoma Krisztián volt 17 ponttal – írja az MTI.

Férfi röplabda Extraliga: nagy csatában nyert a Kazincbarcika

A házigazda Kazincbarcika 3:2-re legyőzte a MAFC-ot a férfi röplabda Extraliga vasárnapi mérkőzésén – tudósít az MTI.

Férfi röpi Extraliga: sima hazai sikerrel rajtolt a Kaposvár

A Kaposvár esélyeshez méltóan 3:0-ra nyert a vendég Debrecen ellen a férfi röplabda Extraliga 2020–2021-es idényének péntek esti nyitómérkőzésén.

Egyszerre két egyetemi csapat is az NB I-ben – versenyen kívül

Volt olyan évad – az 1920–1921-es –, amikor két egyetemi csapat (MAFC, BEAC) is szerepelt labdarúgásunk élvonalában. Ennek okait, előzményeit foglaljuk össze történeti visszapillantásunkban.

Férfi röpi: Nagy Péter vezetőedző hosszabbított a MAFC-nál

A következő idény is a játékosként Bajnokok Ligája-győztes ifjabb Nagy Péter irányítja a MAFC-BME férfi röplabdacsapatát.

Labdarúgás: történelmi meccs a BEAC és a MAFC között

Idén a XI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján debütált az I. nagypályás torna a KEK berkein belül. Ahogy Simon Gábor, a BEAC ügyvezetője mondta a megnyitón, a KEK szervezői szeretnék hagyománnyá tenni ezt az eseményt is. A jövőbeli tervek azok, hogy a nagypályás KEK egyfajta felkészülési tornaként fog szolgálni a csapatok számára a bajnokság kezdete előtt egy héttel.

Férfi röplabda Extraliga: a MAFC legyőzte a címvédőt

A MAFC saját közönsége előtt 3:1-re legyőzte a címvédő Kazincbarcikát a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának hétfői játéknapján.

Férfi röpi Extraliga: három szettben nyert a Kaposvár

A Kaposvár házigazdaként, a DEAC vendégként nyert három szettben a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.


Kézilabda Eb: Tudta-e?