Hollandia: leállítja több sportszponzorációját a Jumbo

Szeptemberben látott napvilágot a hír, hogy a holland szupermarketlánc, a Jumbo vezetői pénzmosási ügybe keveredtek. Valter Attila új csapatának jövője pedig nagyban függ a cég döntésétől, mivel a főszponzorról van szó.

Kerékpár: Meg kell küzdenem a helyemért, szeretnék a csúcsra jutni – Valter

Még december 22-én csütörtökön tartott hivatalos csapatbemutatót a holland profi kerékpáros istálló, a Jumbo-Visma, amelyhez Valter Attila is csatlakozott. Az elmúlt két Giro d'Italián parádézó magyar kerékpáros akkor hivatalosan még nem viselhette új csapata trikóját, az újoncokat bemutató januári eseményen viszont már igen.   

Kerékpár: Valtert is bemutatta a Jumbo, Roglic újra a Girón indul

Csütörtökön kora délután tartotta a holland profi kerékpáros istálló, a Jumbo-Visma jövő évi csapatbemutatóját, amelyen kiderült, melyik élmenő melyik háromhetes versenyen indul és bemutatták a csapathoz csatlakozó Valter Attilát is.

Kerékpár: új fejezet, Valter Attila először edzett a Jumbo-Vismával – fotó

Túl van első edzésén a Team Jumbo-Visma országúti kerékpároscsapatával Valter Attila, aki a közösségi oldalán tett közzé mosolygós fotót a tréningről.

Kerékpár: Wout van Aert 2026-ig marad a Jumbo-Vismánál

Wout van Aert 2026-ig meghosszabbította a szerződését a Jumbo-Visma országúti kerékpároscsapatánál, amely jövő évtől Valter Attilát is foglalkoztatja.

Kerékpár: házkutatás és letartóztatások a Jumbo-Visma körül

A Jumbo-Visma főszponzora, a hollandiai szupermarketlánc Jumbo vezérigazgatójára, Frits van Eerdre pénzmosás gyanúja miatt körözést adott ki a holland rendőrség, és házkutatást tartottak nála, illetve a vállalat több más vezetőjének otthonában is, és ennek során a helyi média szerint kedd reggel a rendőrök több tucat dobozt hordtak ki Van Eerd ingatlanjából.

Vuelta: nem folytatja a versenyt a címvédő Roglic

Amint arról beszámoltunk, a spanyol kerékpáros körverseny keddi szakaszának kaotikus befejezése során a címvédő szlovén Primoz Roglic nagyot esett, és ugyan a kedd esti hírek szerint még volt remény, hogy folytatni tudja a viadalt, szerda reggel csapata közölte, hogy a háromszoros győztes feladja a viadalt.

Kerékpár: Valter Attila Hollandiáig jutott a csömöri garázstól

Talán úgy tűnhet, Valter Attila sorsa előre el volt döntve – ő márpedig kerékpáros lesz.  A történet persze ennél jóval izgalmasabb és szabadabb, ettől függetlenül édesapjának is elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy fia a Jumbo-Vismáig vitte.

Cycling: Attila Valter has transferred to Jumbo-Visma – official

On Monday morning, the Dutch road cycling team Team Jumbo-Visma announced on its official website that it has signed Attila Valter, who will join the team from the beginning of 2023 until the end of the 2025 season.

Kerékpár: Nem tudtam, ki mennyit ajánl, csak a saját fejlődésem érdekelt – Valter

A Vuelta a Espana hétfői pihenőnapját kihasználta a Jumbo-Visma csapata, és bejelentette három új igazolását a következő szezonra, így a szlovén Jan Tratnik és a brit Thomas Gloag mellett Valter Attila is a holland együttes színeiben versenyez 2023-tól. Választásának legfontosabb okairól, a pénzről és a csapaton belüli státusáról is beszélt egy online sajtótájékoztató keretein belül.

Kerékpár: Valter Attila a Jumbo-Vismához igazolt – hivatalos

Hétfőn délelőtt hivatalos honlapján jelentette be a holland Team Jumbo-Visma országúti kerékpároscsapata, hogy a 2025-ös idény végéig szóló szerződést kötött Valter Attilával, aki 2023 elején csatlakozik a gárdához.

Vuelta: a háromszoros győztes Roglic nyerte a negyedik szakaszt

Primoz Roglic nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny negyedik szakaszát. A Jumbo-Visma kerékpárosa az összetettben is átvette a vezetést.

Vuelta: a Jumbo-Visma nyerte meg a nyitó csapatidőfutamot

A Jumbo-Visma nyerte meg a Vuelta a Espana kerékpáros-körverseny pénteki nyitó szakaszát, az utrechti csapatidőfutamot; elsőként a holland Robert Gesink ölthette magára az összetett éllovasát illető piros trikót.

Videó: hatalmas tömeg fogadta a hazaérkező Tour-győztes dánt

Szerdán landolt Koppenhágában az idei Tour de France-győztes kerékpáros, Jonas Vingegaard. A városháza előtt több mint tízezer ember köszöntötte a 25 éves versenyzőt, az első dánt, aki 1996 óta megnyerte a Francia körversenyt.

Kerékpár: a Jumbo-Visma és Yates is kiszállt a svájci körversenyről

Koronavírus miatt kiszállt a svájci országúti kerékpáros körversenyről a teljes Jumbo-Visma, valamint Adam Yates is.

Kerékpár: Primoz Roglic szerződést hosszabbított a Jumbo-Vismával

Primoz Roglic 2025-ig meghosszabbította a szerződését a Jumbo-Visma országúti kerékpároscsapatával.

Vuelta: Dumoulin és a Roglic lesznek a Jumbo kapitányai

Tom Dumoulin és a címvédő Primoz Roglic együtt vezetik a Jumbo-Visma csapatát az október 20-án rajtoló Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyen – írja az MTI.

Tour de Hongrie: a Jumbo-Visma is elindul a versenyen

Az idei Tour de Hongrie kerékpáros körverseny szervezői pénteken bejelentették, hogy – első World Tour-csapatként – a holland Jumbo-Visma is rajthoz áll az augusztus 29. és szeptember 2. között zajló magyarországi viadalon.

Tour: változatlanul három kapitánnyal készül a Jumbo

Az országúti kerékpársport koronavírus-járvány miatt megváltozott versenynaptára ellenére a Jumbo-Visma mindhárom élversenyzője, a szlovén Primoz Roglic, valamint a holland Tom Dumoulin és Steven Kruijswijk is rajthoz áll a Tour de France-on.


Kézilabda Eb: Tudta-e?