Australian Open: Babos hétfőn nem tudott edzeni

A február 8-án rajtoló ausztrál nyílt teniszbajnokság helyszínén tartózkodó Babos Tímea nem tudott edzeni hétfőn Melbourne-ben, mivel a beígért transzporttal problémák adódtak.

Australian Open: Djokovics engedményeket kért, elutasítást és kritikát kapott

A világelső szerb Novak Djokovics elutasítást és éles kritikát kapott azt követően, hogy levélben kért engedményeket azoknak a február 8-án kezdődő ausztrál nyílt teniszbajnokságra érkezett játékosoknak, akik teljes karanténba kényszerültek.

Tenisz: rendkívül szigorú szabályokat ígér a rendvédelmi miniszter az AO-n

Lisa Neville rendvédelmi miniszter szerint Victoria állam kormánya rendkívül szigorú koronavírus-protokollt dolgozott ki a februárra halasztott ausztrál nyílt teniszbajnokságra (Australian Open).

F1: Ausztrália helyett Bahreinben kezdődhet az F1-es idény – sajtóértesülés

Sajtóértesülések szerint Ausztrália helyett Bahreinben kezdődik majd márciusban a Formula–1-es autós gyorsasági világbajnokság 2021-es idénye.

Női foci: Európának 11 biztos helye lesz a 2023-as vb-n

Európából 11 csapat jut ki egyenes ágon a 2023-as női labdarúgó-világbajokságra, amelyen már nem 24, hanem 32 válogatott vehet részt.

Australian Open: a felvezető tornákat is Melbourne-ben rendeznék meg

Az Ausztrál Teniszszövetség azt tervezi, hogy az Australian Open előtt a felvezető tornákat is mind Melbourne-ben rendezi meg, hogy a pandémia közepette minimalizálja a játékosok utazását és ezzel a fertőzésveszélyt.

Játékossors: elege lett a trollokból, 22 évesen visszavonul

Váratlan döntésre szánta el magát az ausztrál U-válogatott, legutóbb az ausztrál élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Melbourne Victory együttesét erősítő Josh Hope: a középpályás 22 évesen felhagy a profi futballal!

Labdarúgás: a járvány miatt Ausztrália nem játszik Európában novemberben

Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy az eredeti tervvel ellentétben a válogatott nem tart összetartást novemberben Európában, s nem játszik mérkőzéseket.

Női vb 2023: tizenkét város jelentkezett a rendezésre

Ausztrália és Új-Zéland kedden egy virtuális prezentáció keretében bemutatta a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) azt a 12 várost, amelyik otthont adna a 2023-as női világbajnokságnak – írja az MTI.

Ausztrália: ötödször bajnok a Sydney FC

A Sydney FC fennállása során ötödször nyerte meg az ausztrál labdarúgó-bajnokságot.

Koronavírus: pénteken folytatódik az ausztrál labdarúgó-bajnokság

Az Ausztrál Labdarúgó-szövetség (FFA) hétfőn bejelentette: négy hónapos szünet után pénteken folytatódik az élvonalbeli bajnokság.

Ausztrália: visszavonult a válogatott korábbi csapatkapitánya

Harmincöt évesen bejelentette a visszavonulását Mile Jedinak, az ausztrál labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya.

FIFA: Ausztrália és Új-Zéland rendezi meg a 2023-as női vb-t

Ausztrália és Új-Zéland közösen rendezi a 2023-as női labdarúgó-világbajnokságot.

Női foci: Ausztrália és Új-Zéland továbbra is pályázik a 2023-as vb-re

Ausztrália és Új-Zéland miniszterelnökei közösen írt nyílt levélben jelezték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA), hogy szeretnék megrendezni a 2023-as női világbajnokságot.

Ausztrália: július közepén folytatódik a futballbajnokság

Július 16-án folytatódik az ausztrál labdarúgó-bajnokság – közölte kedden a helyi szövetség (FFA).

Rögbi: 15 éve nem látott magas nézőszám az aucklandi SR-meccsen

Aucklandben 43 ezer néző előtt játszották a Blues–Hurricanes rögbimeccset, az Eden Parkban 2005 óta nem volt ilyen sok néző a nemzetközi bajnokság, a Super Rugby mérkőzésén.

Ausztrália: legfeljebb tízezren mehetnek be a kisebb stadionokba

A kisebb stadionokban legfeljebb tízezren szurkolhatnak Ausztráliában júliustól, amikor enyhítik az emberek közötti távolságtartásra vonatkozó korlátozásokat.

F1: a Ferrari Ausztráliában indít utánpótlás-nevelő programot

A Formula–1-es Ferrari versenyzőakadémiája (FDA) Sydneyben indít utánpótlás-nevelő programot azzal a céllal, hogy helyi tehetségeket fedezzen fel és juttasson el az autósport elitkategóriájáig.

Olimpia 2032: Queensland felfüggeszti pályázatának előkészítését

John Coates, a nemzetközi olimpiai mozgalom magas rangú ausztrál tisztviselője támogatja Queensland állam kormányának döntését, miszerint felfüggesztik a 2032-es olimpiai pályázatuk előkészítését.

Evezés: Evezz a Holdig kihívást indított négy ország

Négy ország evezősei különleges kihíváson vehetnek részt, amelynek célja, hogy virtuálisan elérjenek a Holdig.