Fél lábbal a final fourban az ETO; Hokisaink az elitben, hokisaink az elitért

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.04.27. 23:38
null

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:

A nők már feljutottak, a férfiak vasárnaptól ugyanezért harcolnak. Jégkorong-válogatottjaink egyaránt a divízió 1/A-vb-ken harcoltak, illetve harcolnak azért, hogy visszajussanak a legjobbak közé. Ez a lányoknak már sikerült, Don MacAdam fiainak pedig remélhetőleg a következő napokban fog. Kapolcsi-Szabó Bence Klagenfurtból, Pozsonyi Szilárd Bolzano felé tartva jelentkezett – címlapsztori két oldalon.

Még nem lélegezhet fel az Újpest. Az OTP Bank Liga 30. fordulójában újra kikaptak a lila-fehérek, így a Kisvárda vasárnap akár három ponttal közelebb is léphet hozzájuk. Minden, amit a hazai focihétvégéről tudni érdemes, négy oldalon.

A győriek parádés győzelmet arattak, a Fradi „szokás szerint” itthon marad alul. Kézilabda BL-csapataink közül a győriek lehetnek nyugodtabbak, de a ferencvárosiak sem adják fel, nem szokásuk – tudósítás a Vipers és az Esbjerg elleni szombati csúcsmeccsekről egy oldalon.

Ezüsteső az Európa-bajnokságokon. A Maty-értől Zágrábig és Belgrádig, mindenhol magyarok álltak az Eb-dobogó második fokán – tudósítások és nyilatkozatok az evezés, a cselgáncs és az ökölvívás kontinensviadalairól.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik