Eurofutball: Hrepka Ádámék nagyvadat ejtettek el

Vágólapra másolva!
2013.01.26. 23:35
Hrepka Ádám csapata, a Bnei Jehuda 1–0-ra győzött a patinás Beitar vendégeként az izraeli labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának szombati játéknapján.

Hrepka Ádám a 77. percben lépett pályára csapatában, amely a felsőházi rájátszásba, vagyis az első hatba kerülés szempontjából nagyon fontos győzelmet aratott. A Beitar jó passzban van, a megelőző három bajnokiját megnyerte, a tabellán negyedik – a Bnei Jehuda jelenleg a hetedik helyet foglalja el. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
PORTUGÁLIA. Két első félidei góllal a Benfica 2–1 győzött a Braga vendégeként, így ismét három pont előnnyel vezeti a bajnokságot. A Benfica 2009 májusa óta először nyert Bragában. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
GÖRÖGORSZÁG. A görög élvonal két szombati meccse a helyi viszonyokhoz képest meglepően sok (összesen hat...) gólt hozott: az európai kupás helyre hajtó Panioniosz közvetlen vetélytársát, a Levadiakoszt győzte le, míg a kiesés elől menekülő, patinás AEK félidei hátrányt követően fordította meg az OFI elleni meccset. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. A török Szuperligában győzött a Fenerbahce, így visszanyomta a harmadik helyre a Besiktast, mely vasárnap játszik csúcsrangadót a Galatasaray otthonában. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. Cipruson az Anorthoszisz teljes sebességgel halad a bajnoki cím felé: ezúttal rangadón, az Omonia otthonában győztek simán 3–1-re a kék-fehérek. Az Omoniában gólt szerzett az exvideotonos André Alves, Leandro végigjátszotta a találkozót. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SKÓCIA. A Ross County döntetlent harcolt ki a Dundee United otthonában, és már három forduló óta veretlen – menekülne a mélyből. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik