Los Angeles Galaxy: David Beckham nem megy kölcsönbe

Vágólapra másolva!
2007.10.03. 07:44
Az MLS, az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban érdekelt Los Angeles Galaxy angol légiósa, David Beckham (képünkön) nem lesz kölcsönjátékos. A hírt a középpályás szóvivője erősítette meg.

Korábban felvetődött, hogy az MLS szünetében, illetve miután a Beckhammal a soraiban is roppant gyengén szereplő - a liga tizenhárom csapata közül a szerzett pontok alapján jelenleg az összesített táblázaton a tizedik helyen álló - Galaxy már nem lesz érdekelt a bajnoki küzdelmekben, a válogatott játékos szülőhazájában játszhatna kölcsönben, amíg a következő szezon el nem kezdődik.

Angol élvonalbeli klubok álltak sorban Beckhamért, aki szakmailag és üzletileg sem rossz választás.

A tervből azonban nem lett semmi, a Galaxy ragaszkodik Bekchamhez, még akkor is, ha éppen nem tud számára munkahelyi elfoglaltságot - értsd ezalatt a mérkőzéseket - nyújtani számára.

A Beckham márkanév Amerikában is - főként ott - még akkor is sokat ér, ha éppen holtszezon van, arról nem is beszélve, egy fárasztó angol időszakot követően milyen erőállapotban csatlakozna újra a Galaxyhoz, ahová a nyáron egyébként is sérülten érkezett meg a szezon közben.

Kisebb sérülését még madridi játékosként szedte össze, de az angol válogatottból is fáradtan, valamint sérülten érkezett vissza Amerikába. Ezt érhetően nem tetszett a Bekchamnek mesés fizetést garantáló Galaxynak.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik