MTK: hogy lesz ebből aranyérem?

A mérkőzésről tudósított: SINKOVICS GÁBORA mérkőzésről tudósított: SINKOVICS GÁBOR
Vágólapra másolva!
2008.03.18. 00:26
Címkék
Egyemberes csapat lett a bajnoki címre törő MTK: a tabella élén álló kék-fehérek Kanta Józsefnek köszönhették, hogy eredményesek voltak. Szerencsés csapatnak mondható a DVTK: a diósgyőriek úgy egyenlítettek a 91. percben, hogy Honma Kauzo gólját lesállás és kezezés előzte meg.

Az utcafrontról nézve csendes nek tűnt a lelátó a találkozó előtt, ám belülre keveredve kiderült, ez csak látszat, mert nagyon is élénk vita zajlott a hazai oldalon, hogy akkor meglesz-e a hőn áhított bajnoki cím, avagy a kedvencek a nagy előny ellenére az idén is lemaradnak az aranyéremről. S persze olyan is akadt, aki nemes egyszerűséggel megkérdezte: mondják meg, uraim, egyáltalán akar-e bajnoki címet nyerni ez a fiatal MTK?

A kérdés jogosnak tűnt addig a pillanatig, míg Domonyai László, az MTK ügyvezetője érvelni nem kezdett. Mert aki a kékek vezetőjét hallgatja, annak bizony eszébe sem jut, hogy az ifjak ne tennének meg mindent a nagy álom érdekében.

beszélünk az utánpótlás-nevelésről, a magyar fiatalok, a saját nevelésű ifjak szerepeltetéséről, hanem ez a fő alapelvünk. Ha a télen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik