Kleinheisler már nem harapja le a bírók fejét; Joachim Löw 15 év után dicstelenül búcsúzik

Vágólapra másolva!
2021.06.30. 22:31
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Kleinheisler László lehiggadt, és válogatottunk egyik legjobbja volt az Eb-n. Az eszékiek középpályása úgy véli, ma már inkább elindul a másik irányba, ha nem ért egyet a játékvezető ítéletével, Scholes helyett már Kantéhoz hasonlítják, nevelőapja szerint pedig olyan szemet szúróan tehetséges volt, hogy nem is kellett felfedezni. Babják Bence és Thury Gábor írása.
Kleinheisler László lehiggadt, és válogatottunk egyik legjobbja volt az Eb-n.
Az eszékiek középpályása úgy véli, ma már inkább elindul a másik irányba, ha nem ért egyet a játékvezető ítéletével, Scholes helyett már Kantéhoz hasonlítják, nevelőapja szerint pedig olyan szemet szúróan tehetséges volt, hogy nem is kellett felfedezni. Babják Bence és Thury Gábor írása.

Joachim Löw 2006 óta volt a németek szövetségi kapitánya, megjárta a mennyet is – mégis bukott edzőként távozik. Az angolok elleni vereség után a Löw-korszak a Nemzeti Sport és Tóth Ádám fókuszában.

Rasovszky Kristóf természetesen éremért megy Tokióba. Világbajnok nyílt vízi úszónk az extrém tokiói forróságra hasonlóan különleges helyszínen készül: a Hévízi-tó termálvizében... Kovács Erika interjúja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik