Olimpia: Nem tettünk eleget a szerencsénkért - Kásás

Vágólapra másolva!
2012.08.08. 22:07
Ahogy arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 11–9-es vereséget szenvedett Olaszországtól a londoni olimpia negyeddöntőjében, így csak az 5–8. helyért rendezendő helyosztón folytathatja szereplését.

„Az az út, amelyet megtettünk az első meccs után, ahol borzalmas teljesítményt nyújtottunk, és lejátszottak minket a szerbek, nagyon kifárasztott minket. Sokat beszéltünk, tüzeltük egymást, ennek köszönhetően állt össze a védekezésünk, és kaptuk el utána a fonalat, ma viszont pont ezekkel a tulajdonságokkal kerekedtek fölénk az olaszok. Nem ilyenek voltak a mai előjelek, mégsem igazán ment a játék” – nyilatkozta Kásás Tamás.Kásás Tamás.

„A korábbi olimpiákon a három aranyérem megnyerésekor néha a szerencse is mellettünk volt, de sokat tettünk azért, hogy ez így legyen. Most viszont nem volt, de közel sem tettünk érte annyit, hogy legyen. A vízben úgy éreztem, hogy az olaszoknak fejben és fizikailag is több energiájuk van, mint nekünk.”

„Felnőttpályafutásom tizenhét éve alatt egyszer játszottam az ötödik-nyolcadik helyért, nem egy szép emlék. Viszont muszáj lesz összekapnunk magunkat, a szurkolóknak és nekünk sem mindegy, hogyan végzünk az olimpián” – fejezte be Kásás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik