Jó hír érkezett a válogatottban megsérült Dárdai Mártonról

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2024.10.18. 10:47
Dárdai Márton pályára léphet a pénteki bajnokin (Fotó: AFP, archív)
A kilencszeres magyar válogatott labdarúgó, Dárdai Márton egy hete a hollandok elleni Nemezetek Ligája meccsen sérült meg, de berlini edzője, Cristian Fiél úgy nyilatkozott, számol a védővel a pénteki, Braunscweig elleni bajnokin.

 

A német másodosztályú Hertha védője, Dárdai Mártont egy hete, a hollandok elleni Nemezetek Ligája-meccsen szenvedett kisebb izomsérülést, ami miatt már a mérkőzés szünetében le kellett őt cserélni és a következő, bosnyákok elleni találkozót ki is hagyta.

„Márton elővigyázatosságból hiányzott a hétfői meccsről, megkímélték őt egy további sérüléstől, most viszont már újra játszhat” – idézi berliniek vezetőedzőjét, Cristian Fiélt a Berliner Kurier a Braunschweig elleni pénteki, hazai bajnoki meccs kapcsán.

Ez pedig azt jelenti, hogy akár három magyar játékos is pályára léphet a találkozón, hiszen a fővárosiaknál Dárdai Márton mellett bátyja, ifjabb Dárdai Pál is a keret tagja, a vendégeknél pedig a nyáron szerződtetett csatár, Szabó Levente várja az újabb bevetést. A 18 csapatos 2. Bundesligában nyolc forduló után a Hertha 11 ponttal a 9., a Braunschweig héttel a 15. helyen áll.

NÉMETORSZÁG
2. Bundesliga (II. osztály)
18.30: Hertha BSC–Braunschweig
Hertha: Dárdai Márton, ifj. Dárdai Pál
Braunschweig: Szabó Levente

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik