Légiósok: Ádám Martin szomorú napja – meglátogatták a szülei, de sérülten hagyta el a pályát

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2023.04.08. 12:03
null
Ádám Martin sérülten hagyta el a pályát (Fotó: Koreai Labdarúgó-szövetség/Korea Professional Football Federation)
Ádám Martin három bajnoki után ismét az Ulszan Hyundai kezdőcsapatában kapott helyet. A Szuvon ellen 2–1-re megnyert dél-koreai élvonalbeli bajnokin a magyar csatárt a 44. percben sérülés miatt le kellett cserélni.


Az Ulszan már 2–0-ra vezetett, amikor a mérkőzés 43. percében Ádám Martin fájdalmas arccal ült le a földre – a csatár bokája nem sokkal korábban egy párharc során sérült meg.

A játékoshoz bement az orvosi stáb, ám az ápolás során kiderült, nem tudja folytatni a játékot, így rövidesen le is cserélték. Bosszúsan hagyta el a pályát, egy kamera mellett álló dobozba is belerúgott bánatában.

„A szüleim több mint tíz órát repültek azért, hogy láthassanak. Próbáltam kihúzni a félidő végéig, de nem sikerült, cserét kértem” – mondta el a magyar légiós a mérkőzés után az SPOTVNews tudósítása szerint, amely arról is ír, Ádám Martin édesanyja és édesapja nemcsak először látogatta meg fiát Dél-Koreában, hanem első alkalommal járt külföldön.

A mérkőzést 2–1-re nyerte meg az Ulszan. Ádám Martin állapotáról egyelőre nem közölt többet klubja, a menedzsere azonban úgy nyilatkozott, nem tűnik súlyosnak a sérülés. Bővebben itt!

DÉL-KOREA
K League
Ulszan–Szuvon 2–1
Ulszan: Ádám Martin kezdőként lépett pályára, megsérült, a 44. percben lecserélték.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik