Felkészülés: Dzsudzsák volt a meccs egyik főszereplője - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.20. 19:50
A Dzsudzsák Balázst az első félidőben soraiban tudó Dinamo Moszkva háromgólos győzelmet aratott első nyári felkészülési mérkőzésén a harmadosztályú FK Dolgoprudnyij ellen. A magyar válogatott szélső gólpasszt adott, majd tizenegyest érően szabálytalankodott a saját tizenhatosán belül.

A 27 esztendős játékos 45 percet töltött a pályán – ahogy a kezdőcsapat mindegyik tagja –, de főszerepet játszott a fővárosiak első nyári előkészületi találkozóján.

A Dinamo a 35. percben szerezte meg a vezetést, Dzsudzsák laposan középre passzolt labdája után Kuranyi talált a kapuba, ám az alsóbb osztályú rivális az első félidő hajrájában tizenegyesből egyenlített – az orosz honlapok beszámolója szerint a gólt megelőzően a magyar futballista szabálytalankodott a büntetőterületen belül.

A szünetben sorcserét hajtott végre Sztanyiszlav Csercseszov, a Dinamo vezetőedzője, így Dzsudzsák sem jött ki a második játékrészre. A fővárosiak végül 4–1-es győzelmet arattak, miután a duplázó Pavel Szolomatyin vezérletével a végjátékhoz közeledve öt perc alatt háromszor is betaláltak.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Dinamo Moszkva (orosz)–FK Dolgoprudnyij (orosz, III.) 4–1

DZSUDZSÁK GÓLPASSZA 1:01-NÉL

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik