Görögország: Fülöp Márton a BL-be vezetné a kiscsapatot

2012.10.09. 13:48
A biztató szezonkezdet nagyra törő terveket érlel a görög labdarúgó-bajnokságban szereplő Aszterasz Tripolisznál. A csapat nyáron igazolt magyar kapusa, Fülöp Márton a Bajnokok Ligája-indulás kivívását sem tartja megvalósíthatatlannak.

„Hitem szerint kemény munkával és egy kis szerencsével elcsíphetjük a második helyet, azaz eljuthatunk a Bajnokok Ligája selejtezőjébe. Ez az egyik célunk, a másik pedig, hogy elhódítsuk a Görög Kupát. Nagyon jó csapatunk van, amely ráadásul egyre jobb lesz" – mondta a Sportsday című görög sportlapnak Fülöp, hozzátéve: többek között azért írt alá a tripoli együtteshez, mert az első találkozáskor érezte, ambiciózus klub számít a szolgálataira.

Az Olympiakosz Pireusz elleni 1–0-s hét végi vereségről Fülöp azt mondta: úgy érzi, jobban játszottak nagy hírű vetélytársuknál, helyzeteik voltak, kapufát lőttek, így legalább egy pontra rászolgáltak volna – bosszantó, hogy végül ugyanaz történt, mint nemrégiben a másik élcsapat, a PAOK ellen.

„Boldog vagyok, mert megtaláltam azt, amire vágytam. Bíznak bennem, következésképp állandó lehetőséget kapok a játékra. Az elmúlt szezonban ez nagyon hiányzott" – válaszolta az Angliából Görögországba szerződő magyar kapuvédő a saját sorsát firtató kérdésre.

Az Aszterasz Tripolisz jelenleg az ötödik helyen áll a görög bajnokságban, míg a kapott gólok (4) tekintetében csak az éllovas Olympiakosz előzi meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik