Légiósok: Sáfárék kínos veresége, nem került sokba az öngól Cipruson

Vágólapra másolva!
2009.10.29. 00:06
Címkék

Az osztrák labdarúgó élvonal 13. fordulójában a listavezető Austria Wien 1–0-s vereséget szenvedett az utolsó előtti Kapfenberg otthonában, a fővárosi együttes kapuját Sáfár Szabolcs védte.

A Mattersburg otthon kapott ki 2–0-ra a Sturm Graztól, a hazaiaknál Waltner Róbert a 80. percben jött be csereként.

Az Austria Kärnten is otthon veszített, Pusztai Olivér együttese 3–1-re kapott ki a Rapidtól, amelyben a fiatal Nagy Patrik nem került a keretbe. Pusztai sem játszott a meccsen.

Az Austria Wien továbbra is listavezető, a Rapid harmadik, a Mattersburg hetedik, a Kärnten pedig az utolsó, 10. helyen áll.

Svájcban a 14. fordulót rendezték, a Sion az Aarau otthonában játszott gól nélküli döntetlent, a vendégeknél Vanczák Vilmos végig a pályán volt. A Sion a 6. helyen áll a 10 csapatos tabellán.

Szlovéniában a 15. forduló mérkőzéseit rendezték, a Nafta Lendava 1–1-et játszott az Interblock otthonában. A lendvaiaknál Koplárovics Bélát nem nevezték a meccsre, Sebők József a kispadon ült.

Nem jutott a nyolc közé a Cseh Kupában a Bohemians 1905, Róth Ferenc együttese a Liberec otthonában játszott 1–1-es döntetlent, ám 3–2-es összesítéssel a Slovan ment tovább. A magyar légiós végig a pályán volt.

A Ciprusi Kupában az első felvonást 3–0-ra megnyerő élvonalbeli APEP az alacsonyabb osztályú Asil FC–t fogadta, a vendégek úgy nyertek 2–1-re, hogy Nagy Gábor öngólt rúgott. A légiós hibája azonban nem volt végzetes, hiszen az APEP így is továbbment.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik