MTK: Hegedüs vállából 2-3 hét múlva kerül ki a másik drót

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.09. 08:10
Több labdarúgóját sérülés miatt kénytelen nélkülözni az élvonalbeli MTK, közéjük tartozik a kapus, Hegedüs Lajos, akinek még egy drótot is ki kell venni a vállából. Ő még nem,kényszerszüneten lévő társai közül azonban már akad olyan, aki legalább az edzéseket elkezdhette.

„Azért várom már, hogy lekerüljön rólam a kötés – mondta Hegedüs Lajos, az MTK Budapest 25 esztendős kapusa, aki a március 30-i, Budapest Honvéd (1–0) elleni mérkőzésen szenvedett vállszalagszakadást, miután ütközött a kispesti Vernes Richárddal. – Már csak két-három hetet kell kibírnom, utána kiveszik a másik drótot is a vállamból. Igen, a másikat, hiszen az egyiket már korábban eltávolították. Természetesen nem jó, hogy felkötött karral élem a mindennapjaimat, de legalább már nem küszködöm fájdalmakkal."Hegedüs Lajos, az MTK Budapest 25 esztendős kapusa, aki a március 30-i, Budapest Honvéd (1–0) elleni mérkőzésen szenvedett vállszalagszakadást, miután ütközött a kispesti Vernes Richárddal. – Már csak két-három hetet kell kibírnom, utána kiveszik a másik drótot is a vállamból. Igen, a másikat, hiszen az egyiket már korábban eltávolították. Természetesen nem jó, hogy felkötött karral élem a mindennapjaimat, de legalább már nem küszködöm fájdalmakkal."

A játékos sérült, bal keze bizonyosan elgyengült, újra meg kell erősíteni.

„Biztos vagyok benne, rengeteget kell a vállammal dolgoznom, hogy újra megfelelő erőállapotban legyen – folytatta a kapus. – A srácok tartják bennem a lelket, járok edzésre, ülök a lelátón a mérkőzéseken. Vágyom vissza a pályára, de erre már csak a következő szezonban lesz módom."

Nézzük, kik szerepelnek még a sérültek listáján – a 21 esztendős támadó, Csiki Norbert alig tért vissza a februári műtétje után (a térdében három ínről kellett lehúzni a hámot, majd megtisztítani, miután a három hétig alkalmazott injekciókúra hatástalannak bizonyult, ráadásul íngyulladással és combizomszakadással is bajlódott), körülbelül két hete vádliszakadást szenvedett, már futhat, a tervek szerint három hét múlva már játszhat a Győri ETO ellen.

A 24 éves Nikházi Márk térd-, míg a 27 esztendős Pál András a bokaműtétje után már edz, egyelőre kérdés, mikor térhetnek vissza.

A szezonban 17 NB I-es mérkőzésen is játszó húszesztendős középső védő, Kelemen Dávid bokájában vérömleny található, a játékos nem edzett az elmúlt néhány napban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik