MTK: Itthon mindenképpen nyernie kell a csapatnak - Kanta

Vágólapra másolva!
2012.08.10. 22:47
A labdarúgó NB I-ben szereplő MTK csapatkapitánya, Kanta József a klub hivatalos honlapjának beszélt a sérüléséről, a csapat szerepléséről és a Pécs elleni meccsről.

„A következő mérkőzés megfelelő lesz arra, hogy a kupafiaskót ki tudjuk javítani. Csapatunk jelenleg a harmadik helyen áll a bajnokságban két mérkőzés után, ami semmit sem jelent, de jön egy hazai mérkőzés, amelyen mindenképpen nyernie kell a csapatnak. És képesnek is tartom együttesünket arra, hogy megverjen egy erős Pécset" – mondta Kanta az mtkhungaria.hu-nak, majd beszélt a hiányzók pótlásáról.

„A keretünk elég bő, de ettől függetlenül nagyon fognak hiányozni a sérült játékosok. Sajnos Kálnoki Kis Dávid hosszabb időre kidőlt, ő az utóbbi időben jó belső védővé érett, és megbízható játékossá vált. A legutóbbi szezont végigjátszotta, megbízható pontja volt a védelemnek, de abszolút meg fogja oldani a csapat Dávid pótlását, hiszen Kelemen Dávid is nagyon tehetséges belső védő, ezt már többször bizonyította, tehát a csapat maximálisan bízik benne. Rengeteg támadójátékosunk van, így van kikből válogatni, nem lesz semmi probléma.”

Kantát nemrég megoperálták térdfájdalmai miatt, de jelen állás szerint hamar rendbe fog jönni.

„Nem volt komoly beavatkozás, és semmi aggodalomra adó ok, csak kitisztították a térdem, így bizakodó vagyok, mert nem kell sokat kihagynom. Pápán már szeretnék pályára lépni, ezért nagyon sokat fogok dolgozni, hogy rendbe jöjjön a térdem. Szüleim és barátaim is kilátogatnának a mérkőzésre, hiszen Ajka nincs messze Pápától, emellett már nagyon szeretnék Rodenbücher István barátom ellen játszani" – fejezte be Kanta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik