FTC: Én vagyok az egyetlen klasszikus ék, bizonyítani akarok - Pölöskey

Vágólapra másolva!
2010.08.25. 17:53
A Ferencváros csatára, Pölöskey Péter a hétvégén négy perc alatt mesterhármast szerzett a klub NB II-es csapatában a Kaposvölgye ellen. A labdarúgó bízik benne, hogy a másodosztályban nyújtott teljesítményével az első csapatba is be tud kerülni.

„Egyértelműen az első csapat keretéhez tartozom, de egyelőre visszajátszóként szerepelek az NB II-es együttesnél – kezdte az ftc.hu-nak adott nyilatkozatát a Ferencváros csatára, Pölöskey Péter. – Nem fogom fel ezt problémaként: most itt kell bizonyítanom, az NB II-ben is megmutathatom, hogy lehet rám számítani, ott ugyanúgy megvan a lehetőség arra, hogy az ember kitűnjön." ftc.hu-nak adott nyilatkozatát a Ferencváros csatára, Pölöskey Péter.  – Nem fogom fel ezt problémaként: most itt kell bizonyítanom, az NB II-ben is megmutathatom, hogy lehet rám számítani, ott ugyanúgy megvan a lehetőség arra, hogy az ember kitűnjön."

„Természetesen szeretnék az élvonalban szerepelni, már csak azért is, mert talán én vagyok az egyetlen klasszikus ék jelenleg a keretben, de természetesen elfogadom, hogy a mester egyelőre másoknak szavaz bizalmat. Volt arról szó, hogy esetleg másik csapathoz menjek a nyáron, de jó helyen vagyok itt. Az NB II-ben az első meccsen sajnos az egész csapat kevesebbet nyújtott annál, mint amit tud, ezért is volt fontos a vasárnapi bajnoki. Ez újfent bebizonyította, hogy szerencse nélkül semmi sem megy. Az első félidőben is rúghattam volna mesterhámast, de kimaradtak a helyzetek. Fordulás után pedig négy perc alatt három találat is összejött, mivel több szerencsém volt" – mondta a 22 éves Pölöskey.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik