Jégkorong MK: A Fradi ellen még édesebb a győzelem – Benk András

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2023.01.05. 09:28
Igazi derbihangulat közepette jutott a jégkorong Magyar Kupa négyes döntőjébe az Újpesti TE, amely a 2–2–re végződött első mérkőzés után a másodikon 3–1-re nyert hazai jégen az FTC ellen. A továbbjutás után Benk András és Németh Attila értékelt az NSO Tv-nek. 

„Nagyon fontos volt számunkra ez a mérkőzés, mert az idény eddig nem úgy alakult, ahogy szerettük volna. Ezért igyekeztünk ebbe a párharcba még több erőt beletenni, s hogy a Fradit sikerült felülmúlnunk a Magyar Kupa negyeddöntőjében, így még édesebb a győzelem” – mondta a továbbjutás után az UTE csapatkapitánya, Benk András, aki arra is kitért, hogy a négyes döntőnek nem kisebb céllal vágnak neki, minthogy megnyerjék.

Németh Attila nem akart belemenni az esélylatolgatásba, de azt ő is elismeri, hogy a DEAC az utóbbi két idényben megmutatta, nincs lehetetlen, így nyilván bármi lehet. Videónkban az is szóba kerül, hogyan érintette az újpestieket 1–0-s FTC-vezetésnél az első harmad megszakítása, mennyire élvezték, hogy csaknem telt ház előtt, igazi derbihangulatban sikerült legyőzniük a nagy riválist, s ez a győzelem lendületet adhat-e az Erste Liga folytatására is.

JÉGKORONG
MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ
VISSZAVÁGÓ
Újpesti TE–Ferencváros 3–1 (0–1, 2–0, 1–0)

A párharc első mérkőzésén:FTC–UTE 2–2
Továbbjutott az Újpest.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik