Vb 2022: Romário levelet írt Neymarnak

Vágólapra másolva!
2022.11.22. 14:37
null
Romário nyílt levélben buzdította a brazil csapatot (Fotó: AFP)<br />
Az 1994-ben világbajnok brazil labdarúgó-válogatott legendás csatára, Romário nyílt levélben biztatta a katari vb-n szereplő jelenlegi selecaót, amelynek tagjai arra készülnek, hogy megszerzik Brazília hatodik vb-trófeáját. &nbsp;

A levelet, melynek címe „Neymarnak”, a The Players Tribune című internetes szaklap jelentette meg, s ebben a jelenleg politikusként dolgozó, 56 éves korábbi futballista úgy fogalmazott, eljött Neymar ideje.

„Senki sem érdemli meg Nálad jobban, hogy hazahozd a hatodik vb-trófeát. Bízom benned. Helyesebben, egész Brazília bízik benned” – írta Romário.

„Pontosan tudom, hogy most hogyan érzed Magad. Csak add önmagad, bármilyen módon is kritizálnak az emberek” – üzent Neymarnak Romário, aki hozzátette, a média, a szurkolók és az ellenfelek csak akkor csodálják a brazilokat, ha úgy érzik, megfelelő a hozzáállásuk.

„Te pedig pontosan tudod, hogy ezt a csodálatot hol vívhatod ki Magadnak, nem? A pályán!” – fogalmazott Romário.

A végső győzelemre is esélyesnek tartott brazilok csütörtökön, Szerbia ellen kezdik meg szereplésüket a vb-n, majd hétfőn Svájccal, jövő pénteken Kamerunnal találkoznak.

VILÁGBAJNOKSÁG, KATAR
1. FORDULÓ
G-CSOPORT, CSÜTÖRTÖK
11.00:
Svájc–Kamerun (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
20.00: Brazília–Szerbia (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik